Home 

Advertising

A lastminute.com grouphoz tartozó Bravofly egy svájci központtal rendelkező, online utazási iroda vagy OTA (online travel agency - online utazási iroda), mely az európai piac jelentős résztvevője. A forradalmi platformjainknak köszönhetően felhasználóink könnyen kereshetnek, hasonlíthatnak össze és foglalhatnak le hagyományos és fapados járatokat, nyaralási csomagokkal, hajóutakkal, autóbérléssel és bármely utazással kapcsolatos termékkel, szolgáltatással egyetemben.

A foglalás teljes ciklusa alatt 13 nyelven kínálunk támogatást, legyen az a vásárlás előtt vagy után. Bizonyos hozzáadott termékek esetén, mint például hajóutak és nyaralási csomagok tekintetében, elkötelezett ügyfélszolgálati munkatársaink biztosítják a folyamatos támogatást.

A csoport 2006-ban alakult, habár az alapozó lépések már 2004-ben elkezdődtek a Volagratis létrehozásával, mely az első fapados keresőmotor volt az olasz piacon.

Manapság a lastminute.com group több mint 35 országban működteti honlapját. A tevékenység központjában jelenleg Olaszország, Spanyolország és Franciaország van, de gyors növekedés észlelhető Európa-szerte. Emellett az ázsiai és latin-amerikai piac megnyitása a következő cél.

A csoport széles portfóliója tartalmazza a 15 lokalizált Bravofly honlapot és a következő termékeket:

lastminute.com
Volagratis
Rumbo
Jetcost
Crocierissime
Bravoavia

 

A lastminute.com group központja a svájci Chiasso városában található, fő műveleti központjai Chiasso és a spanyol Madrid.

Bravomedia

Bármely, a Bravofly Rumbo Group hálózatának hirdetési felületeivel kapcsolatban keresse fel reklámpartnereinket:

Bravomedia SRL, Via melzo 12, 20129 Milano
E-mail: bravomedia@bravomedia.it

A lastminute.com grouphoz tartozó vállalatok reklámfelületeiket közvetlenül kezelik.
További információért nyissa meg a következő oldalt: lastminute.com group

Bravofly: olcsó utak neked!

Bravofly a BravoNext SA regisztrált nemzetközi márkajelzése.

Copyright © 2006-2017 Bravofly.hu - Minden jog fenntartva.

A Bravofly.hu a Bravofly Csoport weboldala.

 

» Repülőjáratok foglalása » Szállásfoglalás » Autóbérlés » Utazási kalauz letöltése