Home  Utazástervezés Repüljön igazán olcsó áron

IGAZÁN KEDVEZŐ ÁRON SZERETNE REPÜLNI?

Találja meg a megfelelő repülőjáratot a Bravofly weboldalánTalálja meg a megfelelő repülőjáratot a Bravofly weboldalán

Ha igazán kedevező árú repülőjegyet szeretne vásárolni, azt tanácsoljuk, hogy…az egyes low cost légitársaságok weboldala helyett látogasson el a Bravofly járatkereső oldalára.  Így biztosan megtalálhatja azt a légitársaságot és járatot, amely a legalacsonyabb áron a leginkább megfelel az Ön igényeinek.

Fizessen elő a Bravofly hírlevélre: friss információt küldünk Önnek a mindenkori legkedvezőbb ajánlatokról.  Értesüljön Ön is rendszeresen a légitársaságok különleges ajánlatairól. Tőlünk garantáltan a nap legjobb ajánlatait kapja.

 

 

Időben készítse el foglalásátIdőben készítse el foglalását

Ha a legjobb áron szeretne vásárolni, ne halogassa a repülőjegy foglalást: készítse el foglalását legalább egy hónappal az utazás előtt!

 

 

Ne habozzon, ha jó ajánlatot találNe habozzon, ha jó ajánlatot talál

Ha jó ajánlatot talál, ne várjon egy még jobbra; foglaljon most! Az elérhető árak rövid időn belül változhatnak és az utazási dátum közeledtével emelkedhetnek.  Foglaljon tehát minél hamarabb, hogy garantáltan a legjobb áron vásárolja meg jegyét.

 

 

Maradjon szombat éjszakáraMaradjon szombat éjszakára

Nemzetközi járatok esetében azt javasuljuk, hogy töltse a szombat éjszakát a célállomáson; a légitársaságok a szombat estét nem tartalmazó ott-tartózkodást általában üzleti útnak tekintik, így a járatok jelentősen drágábbak, mint vasárnapi visszaúttal.

 

 

Repüljön csúcsidőn kívülRepüljön csúcsidőn kívül

A legjobb árakat találhatja, ha nem a legtöbb utas által kedvelt időben repül, hanem pl. hétfő délután vagy vasárnap délelőtt.  Valójában a repülőjegyek árát a kínálat és kereslet határozza meg – ezért a legkeresettebb órákra szóló jegyek elkerülhetetlenül drágábbak.

 

 

Válasszon másodlagos repülőtereketVálasszon másodlagos repülőtereket

Válassza a nagyvárosok másodlagos repülőtereit, mint például Girona repülőteret Barcelonában vagy Luton repülőteretLondonban; a fejlesztési támogatottságuknak köszönhetően a másodlagos repülőterek előnyös áron tudják irányítani a low cost légitáraságok légiforgalmát.  A másodlagos repülőtereket gyors és hatékony közlekedési eszközök választéka köti össze a szomszédos nagyvárosokkal.

 

 

Csak kézipoggyászt vigyenCsak kézipoggyászt vigyen

Ne vigyen magával feladandó poggyászt: ha lehetősége van rá, utazzon csak kézipogyásszal, - a feladandó poggyász foglalása gyakran külön díj ellenében lehetséges. Ha csomagja meghaladja a légitársaság által megengedett súly- vagy mérethatárt, bírságot kell fizetnie. Az utazás előtt látogasson el a Légitársaságokkal kapcsolatos információk oldalunkra, ahol megtalálhatja a low cost légitársaságok ide vonatkozó szabályait kattintson ide.

 

 

Ne módosítsa foglalásátNe módosítsa foglalását

A foglalás közben kérjük győződjön meg a megadott adatok helyességéről.  A foglalás elkészülte után kerülje a módosításokat: minden egyes módosítás alkalmával külön díjat kell fizetnie, ha meg akarja változtatni az utazás dátumát/időpontját, az útvonalat vagy az utas nevét.

Ne feledje, hogy abban az esetben, ha törölni szeretné foglalását, a low cost légitársaságok általában nem térítik vissza a jegy árát. 

 

 

 

Bravofly: olcsó utak neked!

Bravofly a BravoNext SA regisztrált nemzetközi márkajelzése.

Copyright © 2006-2017 Bravofly.hu - Minden jog fenntartva.

A Bravofly.hu a Bravofly Csoport weboldala.

 

» Repülőjáratok foglalása » Szállásfoglalás » Autóbérlés » Utazási kalauz letöltése