Repülőjegy Budapest Amszterdam


Járatkeresés

Legjobb ajánlat

Budapest -
Amszterdam
kezdő ár:
54 196 Ft

Repülőjegy Budapest és Amszterdam között

Repülőjegy Budapest

Amszterdam rendkívüli hangulatú város, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Történelmi csatornáin, piros téglás épületein és gazdag múzeumain kívül a holland főváros híres toleranciája, sokszínűsége, pezsgő kulturális élete is rengeteg turistát vonz az egész világról. Természetesen nem csak a turisták, hanem üzletemberek és Hollandiában tanuló diákok is kihasználják, hogy egyre több légitársaság kínálatában található olcsó repülőjegy Budapest Amszterdamba.


Az online kereső segítségével minden turista és üzleti utazó talál megfelelő Budapest – Amszterdam vagy Amszterdam – Budapest repülőjegyet, csak ki kell választani az indulás és az érkezés helyét, valamint a repülés tervezett dátumát, és néhány másodpercen belül felsorolja a rendszer a lehetőségeket.  A kereső több légitársaság menetrendjéből választja ki a legolcsóbb repülőjegyeket. Így Önnek nem kell egyesével meglátogatni a légitársaságok weboldalait, hanem kényelmesen, egy helyen tekintheti át és választhatja ki az ajánlatokat. Gyakran talál olyan kedvezményes repülőjegyet is, amelyek olcsóbbak, mint azok, amiket a légitársaságok oldalán megtalál.


A legjobb Budapest – Amszterdam repülőjegyek

Akár dolgozni érkezik, akár turistaként szeretné felfedezni Hollandia fővárosát, biztos lehet abban, hogy a kereső által adott javaslat mindig az adott napra vonatkozó legolcsóbb repülőjegy Budapest – Amszterdam útvonalon. A repülőgépek ára általában annál olcsóbb, minél előbb foglalja le az utat, így ha lehetősége van rá, már hónapokkal előre tervezze meg az utazást és csapjon le az olcsó Budapest – Amszterdam vagy Amszterdam – Budapest repülőjegyekre. De ha csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy utaznia kell, akkor is itt kezdje a keresgélést, hiszen a közeli időpontokra vonatkozóan is a legkedvezőbb ajánlatokat találja meg az adatbázisban.


A kereséshez nem kell feltétlenül számítógép és böngésző, a táblagépekre és okostelefonokra letölthető alkalmazás segítségével akár utazás közben is kényelmesen megkeresheti az Önnek legmegfelelőbb Budapest – Amszterdam vagy Amszterdam – Budapest repülőjegyet, amit természetesen azonnal le is foglalhat.


Szempontok a Budapest – Amszterdam repülőjegy kiválasztásához

A repülés megtervezésekor a jegy ára mellett figyelni kell arra is, hogy az olcsó repülőjegy milyen szolgáltatásokat tartalmaz, például hány darab és milyen kézipoggyászt vihet fel a fedélzetre, illetve, ha bőröndöt is visz, azt milyen feltételekkel tudja feladni. A legolcsóbb jegyeket kínáló, úgynevezett diszkont, vagy fapados légitársaságok üzletpolitikája miatt ezeken a járatokon általában külön kell fizetni a feladandó bőröndökért. Általában ételeket vagy italokat sem kapunk a fedélzeten, ha mégis megéhezünk vagy megszomjazunk, a személyzettől vásárolhatunk snackeket, hideg és meleg italokat.


Figyeljen arra, hogy nem minden légitársaság gépe az Amszterdam-Schiphol repülőtérre érkezik. Elsősorban a fapados légitársaságok használják más holland városok, így Eindhoven, Rotterdam vagy Maastricht repülőterét, azonban a kiváló holland út- és vasúthálózatnak köszönhetően, ezekről a repülőterekről is kényelmesen és gyorsan eljutunk úti célunkhoz.


Közvetlen Budapest – Amszterdam járatokkal a repülési idő körülbelül két óra, így ha egy kora reggeli járatot választunk, még a délelőtt folyamán, akár munkakezdésre is megérkezhetünk Amszterdamba.


A diszkont és a hagyományos légitársaságok is számos kiegészítő szolgáltatást kínálnak, amellyel a Budapest – Amszterdam vagy Amszterdam - Budapest repülőút még komfortosabbá tehető. A törzsutasok számtalan kedvezményben részesülhetnek, így nem csak kényelmesebb utazásra, hanem olcsóbb repülőjegyekre is számíthatnak.

Find olcsó repülőjegyek a legnépszerűbb úti cél

további infó megjelenítése

Tud változtatni az utazás idején?

Jegyajánlatok Budapest és Amszterdam között július hónapban

13/07/15 - 19/07/15 20/07/15 - 26/07/15 27/07/15 - 02/08/15
innen: Budapest
ide: Amszterdam
60 450 Ft 54 196 Ft 55 041 Ft

Jegyajánlatok Budapest és Amszterdam között a jövő hétvégére

17/07/15 - 19/07/15 24/07/15 - 26/07/15 31/07/15 - 02/08/15
innen: Budapest
ide: Amszterdam
69 980 Ft 63 282 Ft 110 125 Ft

Járatok Amszterdam úti céllal Magyarország egy másik városából

További járatok Magyarország és Hollandia között

Amszterdam - repülőtér-térkép