Repülőjegy Budapest Moszkva


Járatkeresés

Legjobb ajánlat

Budapest-Moszkva
kezdő ár:
30 322 Ft

Repülőjegy Budapest és Moszkva között

olcsó repülőjegy Budapest Moszkvába

Európa és Ázsia legnagyobb országának fővárosa, Moszkva, mind az üzleti élet szereplői, mind a turisták számára rendkívül népszerű úti cél. Az utóbbi időben több diszkont, vagy más néven „fapados” légitársaság is járatokat indított Moszkvába, ami versenyt jelent a hagyományos üzletpolitikájú légitársaságok számára is, így már az ő kínálatukban sem ritkaság a kimondottan olcsó repülőjegy Budapest Moszkvába.


A legjobb Budapest – Moszkva repülőjegyek

Természetesen a Budapest – Moszkva útvonalra is találhatunk olcsó repülőjegyeket. Szerencsére nem is kell minden egyes légitársaság honlapját végiglátogatnunk, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatot, hiszen elegendő, ha a Bravofly online keresőjében megadjuk indulási városként Budapestet, célállomásként pedig Moszkvát, illetve beállítjuk a repülés tervezett dátumait. Alig pár másodperc múlva már válogathatunk is a legolcsóbb ajánlatok közül. Ha az utazás időpontja nem lényeges, hanem a valóban legolcsóbb repülőjegyet keresi Budapest – Moszkva utazásához, akkor érdemes jó néhány hónapra előre végigböngészni az ajánlatokat, mivel minél jobban közeledünk az utazás napjához, úgy fogynak egyre inkább az olcsó jegyek. Természetesen, ha nem tud hónapokkal előre tervezni, vagy hirtelen merül fel, hogy utaznia kell, akkor is biztos lehet abban, hogy a kereső az adott dátumra szóló legolcsóbb jegyeket fogja megtalálni és felajánlani.


Egyéb fontos tudnivalók a Budapest – Moszkva és Moszkva – Budapest repülésről

Budapest – Moszkva utazásának megtervezésekor a repülőjegy olcsóságán kívül más szempontokat is érdemes figyelembe venni. Az egyik fontos szempont lehet, hogy közvetlen Budapest – Moszkva járaton utazunk, vagy át kell szállnunk valamelyik repülőtéren. Közvetlen járatot választva a Budapest – Moszkva távolság körülbelül két és fél órás repülést jelent, míg ha át kell szállni, akkor ez ennél sokkal több időbe telhet. Fontos azt is ellenőrizni, hogy a gép melyik moszkvai repülőtérre érkezik, illetve melyik repülőtérről indul vissza. Moszkvában három nemzetközi repülőtér is fogad utasszállító repülőgépeket. A Seremetyevó, a Vnukovó és Domogyedovó repülőterekről egyaránt kényelmes transzferlehetőségek állnak rendelkezésre, de úti céljától függően jelentős különbségek lehetnek abban, mennyi ideig tart, illetve mennyibe kerül az utazás.


Azzal is számoljunk, hogy Moszkva és Budapest között két óra időeltolódás van. Ez azt jelenti, hogy ha közvetlen járattal utazik Budapestről Moszkvába, és, mondjuk, magyar idő szerint reggel 6 órakor száll fel a gépe, akkor pár perccel fél tizenegy után érkezik meg Moszkvába. Tehát ha a reggeli munkakezdésre már Moszkvában szeretne lenni, érdemes még előző este elindulni.  Visszafelé, a Moszkva – Budapest irányban utazva ezt az időt persze visszakapjuk, moszkvai idő szerint délelőtt 11 órakor felszállva háromnegyed 12-kor már Budapesten lehetünk.


A megfelelő repülőjegy kiválasztásánál arra is figyelni kell, hogy milyen szolgáltatások vannak beépítve a jegy árába. Különösen fontos a fedélzetre magunkkal vihető kézipoggyászok száma és mérete, illetve hogy a bőröndünket ingyen feladhatjuk-e avagy ezért külön kell fizetni. A diszkont légitársaságoknál általában már az első bőrönd feladása is csak külön díj ellenében lehetséges. Ajánlatos a poggyászfeladás díját előre, online kifizetni.


A fedélzeti ellátás is különbözik légitársaságtól, jegyünk komfortosztálytól, és a repülés időpontjától is. A hagyományos légitársaságok járataival ellentétben a fapados járatokon általában nem kapunk enni vagy inni, pontosabban ez nincs benne a jegy árában, hanem a fedélzeten készpénzért vagy bankkártyával vásárolhatunk egyszerű harapnivalókat és italokat.

Find olcsó repülőjegyek a legnépszerűbb úti cél

további infó megjelenítése

Tud változtatni az utazás idején?

Jegyajánlatok Budapest és Moszkva között július hónapban

13/07/15 - 19/07/15 20/07/15 - 26/07/15 27/07/15 - 02/08/15
innen: Budapest
ide: Moszkva Vnukovo
33 448 Ft 30 322 Ft 38 488 Ft
innen: Budapest
ide: Moszkva Sheremetyevo
62 401 Ft 56 867 Ft 59 487 Ft
innen: Budapest
ide: Moszkva Domodedovo
79 159 Ft 72 600 Ft 81 292 Ft

Jegyajánlatok Budapest és Moszkva között a jövő hétvégére

17/07/15 - 19/07/15 24/07/15 - 26/07/15 31/07/15 - 02/08/15
innen: Budapest
ide: Moszkva Vnukovo
54 397 Ft 48 143 Ft 64 249 Ft
innen: Budapest
ide: Moszkva Sheremetyevo
63 270 Ft 63 270 Ft 93 642 Ft
innen: Budapest
ide: Moszkva Domodedovo
85 850 Ft 85 337 Ft 111 907 Ft

Moszkva - repülőtér-térkép