Repülőjegy Budapest Varsó Frederic Chopin


Járatkeresés

Legjobb ajánlat

Budapest-Varsó
kezdő ár:
19 841 Ft

Repülőjegy Budapest és Varsó Frederic Chopin között

Repülőjegy Budapest Varsó

Lengyelország fővárosa, Varsó, népszerű európai úti cél, nem csak azért, mert az ország gazdasági központja, így sokan érkeznek ide üzleti ügyeket intézni, hanem azért is, mert a város kulturális pezsgése, látnivalói, múzeumai, sörözői és kellemes parkjai a turisták számára is rendkívül vonzóak.


Az olcsó repülőjegyek Budapest Varsót repülőgéppel is könnyedén megközelíthetővé teszik Európa sok nagyvárosából.


Olcsó repülőjegyek a Budapest – Varsó útvonalon

Természetesen a magyar utasok számára is elérhető olcsó repülőjegy Budapest – Varsó között. Több hagyományos- és diszkont-, úgynevezett fapados légitársaság kínálatából is választhatunk. Az ideális repülőjegy kiválasztásában segít az online kereső, amelyet nem csak számítógép előtt ülve a weben, hanem akár utazás közben, okostelefonján vagy táblagépén is használhat a letölthető alkalmazás segítségével.  A kereső egyszerre sok légitársaság adatbázisával kapcsolódik össze, így Ön biztos lehet abban, hogy bármely dátumra is keres jegyet Budapest – Varsó vagy Varsó - Budapest irányú utazásához, mindig a legjobb árakat találja meg. Ha lehetséges, célszerű az utazást már hónapokkal az indulás előtt megszervezni, és megvenni jó előre az olcsó repülőjegyeket, mert az utazás időpontja felé közeledve a jegyárak általában gyorsan emelkednek.


Szempontok a megfelelő Budapest – Varsó repülőjegy kiválasztásához

A repülőjegy kiválasztásánál a repülőjegy árán kívül több más szempontot is ajánlatos figyelembe venni. Ilyen szempont lehet például az, hogy közvetlen Budapest – Varsó járatról van-e szó, vagy át kell szállnunk valamely repülőtéren. Néha nagyon jó árakkal találkozunk Budapest – Varsó utazáshoz olyan repülőtereken keresztül, amelyek teljesen kiesnek az irányból. Ezeket inkább csak akkor válasszuk, ha nem találtunk közvetlen járatot megfelelő időpontban, vagy az átszállásos repülés sokkal olcsóbb. Közvetlen járatokkal a Budapest – Varsó repülőút mindössze körülbelül 1 óra 10 perc, míg átszállással ez ennek többszöröse is lehet.


Azt is ellenőrizzük le, hogy Varsó melyik repülőterére érkezik a gépünk. A Varsó Frederic Chopin repülőtérről és a Varsó Modlin Mazóviai repülőtérről is kényelmesen bejuthatunk a városba, de úti célunktól függően a transzfer ára és időigénye különböző lehet.


A repülőjegy vásárlásakor arra is figyeljen, hogy milyen extra költségek merülhetnek még fel a repüléssel kapcsolatban. Talán a legfontosabb, hogy az adott járaton mekkora kézipoggyászt vihet magával díjmentesen a fedélzetre, illetve, hogy ha más csomagja is van, akkor azt milyen díjazás ellenében adhatja fel. A diszkont légitársaságok többségénél már az első bőrönd feladásáért is fizetni kell. Ajánlatos a jegy megvásárlásakor gondoskodni a poggyászjegyről, mert a reptéren általában már sokkal többet kell fizetni a csomag feladásáért.


A közvetlen Budapest- Varsó és Varsó – Budapest járatok menetideje alig több mint egy óra. Így talán kevésbé fontos a fedélzeti ellátás, mint más, hosszabb útvonalakon. Mégis ellenőrizze, hogy a repülőjegy árában van-e bármilyen ital vagy harapnivaló. A fapados légitársaságoknál étkezés és italok nincsenek a jegyárban, ha mégis megéhezik, a személyzettől vásárolhat üdítőket és harapnivalókat. A hagyományos légitársaságoknál viszont általában jár valamilyen snack, aminek árát a repülőjegy tartalmazza.

Find olcsó repülőjegyek a legnépszerűbb úti cél

további infó megjelenítése

Tud változtatni az utazás idején?

Jegyajánlatok Budapest és Varsó között július hónapban

13/07/15 - 19/07/15 20/07/15 - 26/07/15 27/07/15 - 02/08/15
innen: Budapest
ide: Varsó
25 882 Ft 19 841 Ft 23 303 Ft

Varsó Frederic Chopin - repülőtér-térkép