Repülőjegy Debrecen Dortmund


Járatkeresés

Repülőjegy Debrecen és Dortmund között

Dortmund és környéke, amely Németország egyik legfontosabb gazdasági centruma, fontos úti cél a magyar utazók számára is. Azonban a környék nem csak az üzletembereknek, hanem a turistáknak is vonzó célpont lehet.  Dortmund látnivalói, a zöld metropolisz parkjai, a Signal Iduna Park stadionban játszott futballmeccsek vagy a város híres filharmonikus koncerttermének hangversenyei is egyre több magyar látogató számára válnak elérhetővé az olcsó repülőjegyek által.


A legjobb Debrecen – Dortmund repülőjegyek

Ha a Debrecen – Dortmund útvonalon utazna, és szeretné megtalálni a legolcsóbb repülőjegyet, csak válassza ki a két város nevét a keresőben, és adja meg a repülés tervezett dátumát. Az online kereső egyszerre több légitársaság adatbázisát tudja átnézni, és alig pár másodperccel később már meg is jelennek a képernyőn az adott dátumra szóló legjobb ajánlatok. Ha az utazás időpontja kevésbé fontos, mint az, hogy a legolcsóbb jegyet találja meg, akkor praktikus hónapokkal előre keresgélni és lecsapni az olcsó repülőjegyekre, mert az utazás napjához közeledve egyre drágulnak a szabad helyek.


A kereső használatához nem kell, hogy a számítógépe előtt üljön. Okostelefonján vagy táblagépén is kényelmesen tervezheti meg utazását a letölthető alkalmazás használatával. Természetesen a megfelelő járat kiválasztása után azonnal le is foglalhatja repülőjegyet Debrecen – Dortmund vagy Dortmund – Debrecen utazásához.


Mire figyeljen még a Debrecen – Dortmund repülőjegy kiválasztásánál?

A legjobb Debrecen - Dortmund és Dortmund – Debrecen repülőjegy kiválasztásakor a jegy árán kívül érdemes más szempontokat is figyelembe venni. Ilyen például az, hogy a járat közvetlenül repül-e Debrecen és Dortmund között, vagy át esetleg át kell szállni valamelyik repülőtéren. Átszállásos utat csak akkor válasszon, ha nem talál megfelelő időpontban induló vagy érkező közvetlen járatot, vagy ha a repülőjegy ára sokkal olcsóbb így. Közvetlen járatokkal a Debrecen - Dortmund, illetve a Dortmund - Debrecen repülőút viszonylag rövid, körülbelül 2 óra 10 perc, míg átszállással akár egy teljes napunk is rámehet.


Fontos azt is ellenőrizni, hogy a kiválasztott repülőjegy ára milyen szolgáltatásokat foglal magában. A diszkont légitársaságok, a lehető legalacsonyabb árak érdekében jellemzően csak a legszükségesebb alapszolgáltatásokat nyújtják az alapdíj ellenében, így azokat az extrákat, amikre nem minden utasnak van feltétlenül szüksége, általában külön lehet megvásárolni. Az utasok egy jelentős része csak egy 1-2 napos útra indul, így nem visz magával bőröndöt, csak egy kis kézipoggyászt. Miért fizetne hát többet a repülőjegyért csak azért, hogy feladhasson egy bőröndöt, amit nem is visz magával? Ezért aztán a diszkont légitársaságok járatain többnyire már az első bőrönd után is csomagfeladási díjat kell fizetni. Érdemes annak is utánanézni, hogy a fedélzeten jár-e a jegyárban foglalt étel vagy ital. Hagyományos légitársaságok esetén általában kapunk snacket vagy más könnyű harapnivalót, azonban a diszkont légitársaságoknál jellemzően ezért is külön kell fizetni; többnyire a fedélzeten vásárolhatunk szendvicset, sós vagy édes snackeket, illetve hideg és meleg italokat a légiutas-kísérőktől. Ezekért készpénzzel vagy bankkártyával fizethetünk.

Find olcsó repülőjegyek a legnépszerűbb úti cél

további infó megjelenítése

Tud változtatni az utazás idején?

Járatok Dortmund úti céllal Magyarország egy másik városából

Dortmund - repülőtér-térkép

Időjárás előrejelzés: Dortmund

  • vasárnap 2019.04.21. Min 14ºC Max 24ºC
  • hétfő 2019.04.22. Min 14ºC Max 23ºC
  • kedd 2019.04.23. Min 11ºC Max 18ºC
  • szerda 2019.04.24. Min 11ºC Max 22ºC
  • csütörtök 2019.04.25. Min 12ºC Max 20ºC