Repülőjegy Debrecen Milánó


Járatkeresés

Repülőjegy Debrecen és Milánó között

Repülőjegyek a Debrecen – Milánó

Milánó Olaszország egyik legfontosabb gazdasági központja. Azonban az üzleti utazók mellett a turisták számára is vonzó célpont, hiszen rengeteg műemlék és képzőművészeti alkotás található a városban, környékén pedig olyan kedvelt üdülőhelyek fekszenek, mint például a Comói-tó vagy az olasz Alpok síparadicsomai. Milánó emellett az európai divat egyik legfontosabb fellegvára is.


A diszkont légitársaságok olcsó repülőjegyei Milánót egyre elérhetőbbé teszik mindenki számára. Debrecenből is egyre többen érkeznek, és természetesen Kelet-Magyarország legjelentősebb városának turisztikai fejlesztései, a városba és környékére költözött nemzetközi cégek és szolgáltató központok is szükségessé tették, hogy Debrecen is könnyedén elérhetővé váljon légi úton Milánó felől.


Repülőjegyek a Debrecen – Milánó útvonalra

Akár városnéző, akár sportolni vágyó turistaként, akár pedig üzleti utazóként készül Milánóba, biztos lehet abban, hogy az online kereső találatai között lesz a legolcsóbb repülőjegy Debrecen – Milánó utazásához. A kereső ugyanis egyszerre több légitársaság elérhető repülőjegyeit böngészi végig, majd ezeket ár szerint emelkedő sorrendbe rendezve listázza ki. Önnek nem kell minden légitársaság honlapjára egyesével ellátogatnia, elég, ha a Bravofly keresőjében megadja, hogy a Debrecen – Milánó vagy a Milánó –Debrecen útvonalon szeretne utazni, illetve beállítja a repülés tervezett dátumát. A kereső másodpercek alatt megmutatja Önnek az összes lehetőséget, amelyek közül az Önnek legszimpatikusabb repülőjegyet természetesen azonnal le is foglalhatja.


Célszerű már hónapokkal előre lefoglalni a repülőjegyet, ugyanis minél közelebbi a repülés dátuma, annál drágább a jegy. A népszerű járatokra szóló olcsó repülőjegyek gyorsan fogynak. Azonban mielőtt lecsapunk egy olcsónak látszó ajánlatra, néhány dolgot feltétlenül ellenőrizni kell.


Szempontok a megfelelő Debrecen – Milánó repülőjegy kiválasztásához

A kereső, szerencsére, nem csak a repülőjegy árát mutatja meg, hanem sok más fontos információt is. Megnézhetjük például, hogy az adott járat közvetlenül repül-e a Debrecen – Milánó útvonalon, avagy át kell szállni valamelyik repülőtéren. A közvetlen járatok kicsit kevesebb, mint két óra alatt teszik meg a Debrecen –Milánó távot, míg átszállással ez akár egy egész napot is igénybe vehet. Fontos lehet az is, hogy gépünk melyik milánói repülőtérre érkezik. Milánóban az Orio Al Serio, a Bergamo, a Malpensa és a Linate repülőterek fogadják az érkező gépeket, és bár ezek mindegyikéről kényelmesen be lehet jutni Milánóba többféle közlekedési eszközzel is, a transzferhez szükséges idő és annak ára eltérő lehet.


Fontos ellenőrizni azt is, hogy az olcsó repülőjegy ára milyen szolgáltatásokat tartalmaz. A legolcsóbb repülőjegyek Debrecen – Milánó és Milánó – Debrecen között az úgynevezett diszkont, vagy „fapados” légitársaságok kínálatában találhatók. Ezeken a járatokon a repülőjegyek ára általában nem tartalmaz étkezést, viszont a fedélzeten készpénzzel vagy bankkártyával vásárolhatunk harapnivalókat és italokat a személyzettől. Fontos meggyőződni arról is, hogy hány darab és mekkora kézipoggyászt vihetünk magunkkal a kabinba, mivel ez légitársaságonként eltérő, és súlyos költségekbe verhetjük magunkat, ha csak a reptéren derül ki, holminkat csomagként kell feladni.  A feladható bőröndökkel kapcsolatban is tájékozódjon, mert a diszkont légitársaságoknál általában már az első bőröndért is fizetni kell. A poggyászjegyet általában célszerű már a foglaláskor, de legalább még jóval az utazás előtt online megvenni.


A legtöbb légitársaság kínál olyan kiegészítő szolgáltatásokat, amelyekkel az utazás komfortosabb lehet. Ilyen például az elsőbbségi beszállás, a nagyobb lábteret biztosító választható ülések, vagy az elsőbbségi biztonsági ellenőrzés a repülőtéren. De elképzelhető, hogy érdemes részt venni a légitársaságok törzsutas-programjaiban vagy kedvezményklubjaiban, mert így akár rögtön az első Debrecen – Milánó utunkon is olcsóbban repülhetünk.

Find olcsó repülőjegyek a legnépszerűbb úti cél

további infó megjelenítése

Tud változtatni az utazás idején?

Milánó - repülőtér-térkép

Időjárás előrejelzés: Milánó

  • vasárnap 2019.04.21. Min 15ºC Max 22ºC
  • hétfő 2019.04.22. Min 13ºC Max 20ºC
  • kedd 2019.04.23. Min 5ºC Max 15ºC
  • szerda 2019.04.24. Min 13ºC Max 21ºC
  • csütörtök 2019.04.25. Min 14ºC Max 21ºC