Keresés

CÉGINFORMÁCIÓ

A Bravofly a lastminute.com leányvállalata – a lastminute.com az európai utazási technológia egyik vezető márkája a dinamikus üdülési csomagok területén.

A lastminute.com küldetése digitális technológiával átalakítani az utazás és a turizmus jövőjét. Gazdag márkaportfóliójának köszönhetően (melyben olyan tagok szerepelnek, mint a lastminute.com, a weg.de, a Bravofly, a Rumbo, a Volagratis, a Jetcost, a Crocierissime és a Hotelscan) a vállalat az utazók széles körének igényeit képes kielégíteni sokoldalú ügyfélkörén keresztül a világ minden tájáról.

Az utazni vágyók repülőjáratokat, szállodákat, nyaralásokat, rövid kiruccanásokat, sétahajózásokat, bérautókat és számos egyéb, utazással és szabadidővel kapcsolatos terméket és szolgáltatást kereshetnek és foglalhatnak a csoport platformjain.

A lastminute.com minden hónapban 60 millió felhasználót szólít meg webhelyein és alkalmazásain keresztül 17 nyelven, 40 országban. A csoportnak több mint 1500 alkalmazottja van több mint 10 országban. Az általuk fejlesztett eredeti termékek és szolgáltatások millióknak biztosítanak lehetőséget utazásaik teljes körű szervezésére.

A lastminute.com N.V. a svájci SIX értéktőzsdén LMN azonosítóval jegyzett vállalat. További információért keresse fel a corporate.lastminute.com címet.

Válassza ki országát:

Mobilalkalmazás: