Kezelje foglalását

Kezelje foglalásait közvetlenül és gyorsan saját fiókján keresztül. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy fiókot a Saját Bravofly menüpont alatt. Itt egyetlen kattintással adhat foglalásához csomagot, módosíthat vagy mondhat le járatot. Fiókján keresztül a foglalás folyamata is gyorsabb lesz.

Szükséges úti okmányok

Ne feledje, hogy utazásához érvényes személyazonosító okmányra, minden szükséges úti okmányra és vízumra is szüksége lesz. További részletekért látogasson el a következő oldalra: https://www.iatatravelcentre.com.
Azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a célország szerinti nagykövetséggel vagy konzulátussal, hogy megfeleljen a legújabb beutazási követelményeknek.  

Poggyász

A kézipoggyászra és a feladott poggyászra vonatkozó díjak légitársaságonként eltérőek.
Keresse meg a légitársaságot, amellyel utazik, és kattintson a hozzá tartozó hivatkozásra, melyen keresztül ellenőrizheti a részleteket, beleértve a poggyász hozzáadásának díját is.

A fapados légitársaságok jegyárai általában nem tartalmazzák a feladott poggyász díját. Néhány légitársaság alacsonyabb díjszabást vezetett be, mely nem tartalmazza a feladott poggyászt.

Online utasfelvétel

A légitársaságok által felkínált online utasfelvételi szolgáltatás jóvoltából Ön elkerülheti a hosszas reptéri sorbanállást az utasfelvételnél, és légitársaságtól függően ülőhelyét is kiválaszthatja a repülőgépen.

A webes utasfelvétellel kényelmesen intézhet el mindent saját otthonából indulás előtt. Keresse meg a légitársaságot, amellyel utazik, és kattintson a hivatkozásra az online utasfelvételhez. Nyomtassa ki beszállókártyáját, vagy küldje el közvetlenül mobiltelefonjára. Ha nincs feladott poggyásza, a repülőtéren azonnal a beszállókapuhoz mehet.

Az alábbi listában feltüntettük a nagyobb légitársaságokat és az oldalukra vezető hivatkozást. Ha egy légitársaság nevét nem találja a listán, látogasson el az adott társaság saját honlapjára.

Szállítási feltételek

A légitársaságok általános szállítási feltételekkel és szabályokkal rendelkeznek, például az engedélyezett poggyászok, az online utasfelvétel és a foglalás kezelése vonatkozásában.
Foglalás és indulás előtt ellenőrizze a választott légitársaság irányelveit az alábbi hivatkozáson keresztül.

Adatvédelemi tájékoztató

Adatvédelemi tájékoztató: A személyes adatai a megfelelő szállító adatvédelmi irányelveinek megfelelően, továbbá ha a foglalását foglaló rendszer szolgáltatón keresztül (GDS) végzi, az adott szolgáltató irányelvei szerint lesznek kezelve. Ezeket megtalálja a http://www.iatatravelcenter.com/privacy weboldalon, a szállítónál, vagy közvetlenül a GDS szolgáltatónál. Kérjük, olvassa el a jelen dokumentációt, amely a foglalására vonatkozik, és a következőket tartalmazza: a személyes adatai gyűjtésének, tárolásának, használatának és továbbításának módját.

Amennyiben olcsó járatot foglal, kérjük, olvassa el a vonatkozó adatvédelmi irányelveket az adott légitársaság weboldalán.

Tájékoztatjuk, hogy utazásszervezőként jogosultak vagyunk nemzetközi és belföldi jegyeket értékesíteni IATA-tag légitársaságok nevében az lm group vállalatcsoporthoz tartozó, az IATA által akkreditált ügynökség minőségében vagy ilyen ügynökségen keresztül.

Éppen ezért adott helyzetben előfordulhat, hogy az IATA által akkreditált ügynökségek az utasokról a foglalás kapcsán gyűjtött adatokat átadják az útvonalon szereplő országok illetékes hatóságainak vagy (az IATA által akkreditált ügynökségként) az International Air Transport Associationnek, ha ezt a helyi jogszabályok, vagy az IATA határozatai így kívánják. Személyes adatainak az IATA által akkreditált ügynökségek általi kezeléséhez kapcsolódó valamennyi információ elérhető itt:

Az EU-n belül működési tilalom alá tartozó légitársaságok listája további információkat itt talál.