is now

Menü
Saját BravoflySegítségre van szüksége?Foglalás telefonon003619993407Nemzetközi vezetékes szám, a hívás díja a szolgáltatótól függ

Foglalás telefonon

Nemzetközi vezetékes szám, a hívás díja a szolgáltatótól függ

Kezelje foglalását

Kezelje foglalásait közvetlenül és gyorsan saját fiókján keresztül. Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy fiókot a Saját Bravofly menüpont alatt. Itt egyetlen kattintással adhat foglalásához csomagot, módosíthat vagy mondhat le járatot. Fiókján keresztül a foglalás folyamata is gyorsabb lesz.

Szükséges úti okmányok

Ne feledje, hogy utazásához érvényes személyazonosító okmányra, minden szükséges úti okmányra és vízumra is szüksége lesz. További részletekért látogasson el a következő oldalra: https://www.iatatravelcentre.com.
Azt javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a célország szerinti nagykövetséggel vagy konzulátussal, hogy megfeleljen a legújabb beutazási követelményeknek.  

Poggyász

A kézipoggyászra és a feladott poggyászra vonatkozó díjak légitársaságonként eltérőek.
Keresse meg a légitársaságot, amellyel utazik, és kattintson a hozzá tartozó hivatkozásra, melyen keresztül ellenőrizheti a részleteket, beleértve a poggyász hozzáadásának díját is.

A fapados légitársaságok jegyárai általában nem tartalmazzák a feladott poggyász díját. Néhány légitársaság alacsonyabb díjszabást vezetett be, mely nem tartalmazza a feladott poggyászt.

Online utasfelvétel

A légitársaságok által felkínált online utasfelvételi szolgáltatás jóvoltából Ön elkerülheti a hosszas reptéri sorbanállást az utasfelvételnél, és légitársaságtól függően ülőhelyét is kiválaszthatja a repülőgépen.

A webes utasfelvétellel kényelmesen intézhet el mindent saját otthonából indulás előtt. Keresse meg a légitársaságot, amellyel utazik, és kattintson a hivatkozásra az online utasfelvételhez. Nyomtassa ki beszállókártyáját, vagy küldje el közvetlenül mobiltelefonjára. Ha nincs feladott poggyásza, a repülőtéren azonnal a beszállókapuhoz mehet.

Az alábbi listában feltüntettük a nagyobb légitársaságokat és az oldalukra vezető hivatkozást. Ha egy légitársaság nevét nem találja a listán, látogasson el az adott társaság saját honlapjára.

Szállítási feltételek

A légitársaságok általános szállítási feltételekkel és szabályokkal rendelkeznek, például az engedélyezett poggyászok, az online utasfelvétel és a foglalás kezelése vonatkozásában.
Foglalás és indulás előtt ellenőrizze a választott légitársaság irányelveit az alábbi hivatkozáson keresztül.