Információ és törlések

Országok, korlátozások és légitársaságok

Foglalás kezelése

Információ és törlések

Utazási figyelmeztetések a koronavírussal kapcsolatban

A koronavírus gyors európai terjedése miatt a kormányok a világ minden táján utazási korlátozásokat vezetnek be, amelyek hatására a légitársaságok törlik vagy módosítják menetrendjeiket.

Mivel jelenleg rendkívül sokan hívnak minket, kérjük, ne keressen bennünket telefonon.

Ha információra van szüksége közelgő utazását illetően, javasoljuk, hogy kövesse a hatóságok által kiadott hivatalos ajánlásokat, és ellenőrizze járata státuszát a légitársaság vagy az indulási repülőtér weboldalán.

Arra kérjük, hogy ne hívjon bennünket tájékoztatásért: e-mailben vesszük fel Önnel a kapcsolatot, amikor a légitársaságtól friss információt kapunk.

Ha törölni vagy módosítani szeretné foglalását, kérését beküldheti ügyfélfiókján keresztül weboldalunkon vagy alkalmazásunkban. Ügyfélszolgálati Csoportunk a lehető legrövidebb időn belül kezeli a kérelmeket, elsőbbséget adva a küszöbön álló utazásoknak.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a kérelmek kezelése a szokásosnál hosszabb időt vehet igénybe. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy ne hívjanak bennünket a legújabb információkért, vagy a lemondással, módosítással, visszatérítéssel kapcsolatos tájékoztatásért. E-mailben értesítünk mindenkit, amint friss információt kapunk. A koronavírus miatti törlések összegét utalvány formájában térítjük vissza, melyet weboldalunkon használhat fel a következő utazásához.

Utazása több mint két hét múlva esedékes?

A hosszú telefonos várakozások elkerülése érdekében azt tanácsoljuk, hogy ne hívjon bennünket. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, elsőbbséget biztosítva azoknak, akiknek az indulási dátuma a legközelebbi időpontra esik. Időközben, és mivel a helyzet folyamatosan változik, javasoljuk, hogy keresse fel mind a magyar Külügyminisztérium és Konzuli Szolgálat, mind a rendeltetési ország weboldalát.

Szeretné lemondani utazását?

Emlékeztetnünk kell arra, hogy a légitársaságok általában követik az egészségügyi hatóságok által felállított és a vészhelyzetben érvényes protokollokat. Amennyiben le szeretné mondani utazását (akkor is, ha nem vonatkoznak rá korlátozások és nem törölték), kérését elküldheti nekünk weboldalunkon található Ügyfélterületén vagy alkalmazásunkon keresztül. Ügyfélszolgálati Csoportunk feldolgozza kérését, amilyen gyorsan csak lehet. Felhívjuk figyelmét, hogy ha utazását nem érintik korlátozások, a lemondásra a Szerződési feltételek vonatkoznak.

A hosszú telefonos várakozások elkerülése érdekében azt tanácsoljuk, hogy ne hívjon bennünket. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, elsőbbséget biztosítva azoknak, akiknek az indulási dátuma a legközelebbi időpontra esik.


Országok és korlátozások

Mivel a helyzet folyamatosan változik, javasoljuk, hogy keresse fel mind a magyar Külügyminisztérium és Konzuli Szolgálat, mind a rendeltetési ország weboldalát.

A hosszú telefonos várakozások elkerülése érdekében azt tanácsoljuk, hogy ne hívjon bennünket. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, elsőbbséget biztosítva azoknak, akiknek az indulási dátuma a legközelebbi időpontra esik.


Légitársaságokkal kapcsolatos információ

Az alábbiakban tájékoztatást adunk azokról a légitársaságokról, amelyek változtatást jelentettek be menetrendjükben. Mivel a helyzet folyamatosan változik, javasoljuk, hogy keresse fel közvetlenül annak a légitársaságnak a webhelyét, amellyel utazik, mivel lehetséges, hogy a lista nem teljes.

Mobilalkalmazás