Keresés

Lemondások a Covid-19 koronavírus-járvány miatt. Tudnivalók visszatérítésével kapcsolatban

Nagyon hálásak vagyunk megrendeléséért, ezért nem csak a szokásos visszatérítést szeretnénk Önnek nyújtani. A visszatérítésről küldött értesítőnkben több lehetőséget is felajánlunk, amelyek olyan extra szolgáltatásokat is tartalmaznak, melyek rendszerint nem visszatéríthetőek. Reméljük, hogy a járvány lecsengésével Önt is mihamarabb viszontláthatjuk.

Vegye figyelembe, hogy ha fapados légitársaságnál – például easyJet, Ryanair, Vueling, Wizzair stb. – foglalt csak repülésre szóló jegyet, közvetlenül a légitársaság weboldalán kell a visszatérítést/alternatív járatopciót igényelnie. Ügyfélfiókjában minden erre vonatkozó további információt megtalál.

A jelenleg kialakult helyzetben példátlanul nagy mennyiségű ügyfélkérelmet és visszatérítési kérelmet kezelünk. Ezért elnézést kérünk, ha a visszatérítéssel megvárakoztattuk. Megértjük, ha ez feszültséget okozott. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel, és megköszönjük türelmüket.

A visszatérítés folyamatának bemutatásához összeállítottunk egy összefoglalót, melyben elmagyarázzuk, a soron következő lépéseket. Eltarthat egy ideig, míg válaszolni tudunk kérésére vagy kérelmére, visszatérítése állapotát azonban bármikor ellenőrizheti ügyfélfiókjában.

A bravofly-visszatérítést e-mailben küldjük el Önnek. Az utalványt a rajta lévő összeg teljes levásárlásáig (vagy a lejárati dátumáig) bármennyiszer, bármely elérhető utazási időpontra felhasználhatja. És ha már a 2021-es nyaralás jár a fejében, ezt akár utalványával is lefoglalhatja. Reméljük, hogy hamarosan újra velünk utazik.

Válassza ki országát:

Mobilalkalmazás: