Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Ausztrália

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ennél nem is lehetne könnyebb a járatkeresés Ausztrália reptereire: csak töltse ki a kereső üres mezőit, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot Ausztrália reptereire.

Aki lusta keresni, annak sem kell csüggednie. Mi már összeválogattuk a legjobb repülőjegy-ajánlatokat Ausztrália reptereire. Az oldal aljára görgetve megtekintheti a kínálatot. Válasszon egyet, ami a legjobban megfelel az igényeinek.

A Bravofly eszközeivel mindig abban a tudatban szervezheti az utazásait, hogy a világutazás szakértőinek kezébe adta a feladatot.

Üdvözöljük a Bravofly keresőjében fapados járatokhoz. Keresőnk hatékony eszköz, amellyel európai és Európán kívüli úti céljaihoz egyaránt megtalálhatja az összes fapados járatot.

Ha gyorsan megtalálta a megfelelő repülőjegyet Ausztrália kiválasztott repterére, időzzön el még egy keveset a Bravofly webhelyén. Töltse le okostelefon-alkalmazásunkat: az ingyenes verzió is a Bravofly fapados járatkeresőjének teljes hatékonyságát kínálja.


Járatok országonként

Repülőjáratok Ausztrália legnagyobb városaiba

Repülőjegy Ausztrália

A vida en Ausztrália költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 954,00 Ft
Kávé tejjel 871,00 Ft
McDonald's menüje 2 204,00 Ft
Víz (0,33 liter) 551,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 29 720,00 Ft
Jegyek továbbítása 822,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 901,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 11 923,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 19 298,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 893 043,00 Ft