Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Azerbajdzsán

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Azerbajdzsán valamely repterére, töltse le a Bravofly okostelefon-alkalmazását, amellyel bárhonnan tud fapados járatokat keresni - akár Pápua Új-Guineából is, ha van internetkapcsolata.

Ha azért érkezett fapados járatokhoz tervezett keresőnkbe, mert Azerbajdzsán az úti célja, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fapados járatot.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Azerbajdzsán reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Összefoglalásul, a Bravofly-on mindezeket megteheti: fapados járatokat kereshet, számos repülőjegy ajánlatot fontolhat meg Azerbajdzsán reptereire, megvásárolhatja a repülőjegyeket, letöltheti okostelefon-alkalmazásunkat, letöltheti útikalauzainkat - és mindenekelőtt rengeteg pénzt takaríthat meg az utazásokon.

Az igényeinek megfelelő járat keresése nagyon egyszerű: ha kitöltötte az üres mezőket, indítsa el a keresést, a Bravofly pedig megkeresi a keresési szempontoknak legjobban megfelelő járatokat.


Járatok országonként

Repülőjáratok Azerbajdzsán legnagyobb városaiba

Repülőjegy Azerbajdzsán

A vida en Azerbajdzsán költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 241,00 Ft
Kávé tejjel 680,00 Ft
McDonald's menüje 1 399,00 Ft
Víz (0,33 liter) 66,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 3 148,00 Ft
Jegyek továbbítása 53,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 314,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 12 345,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 12 085,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 82 282,00 Ft