Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Barcelona

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.
Kedvezõ árú repülõjegyek a következõ városba Barcelona: A repülőjegyed egyetlen kattintással

Járatok Barcelona úti céllal

Repülőjegy Barcelona

Spanyolország városai közül az egyik legizgalmasabb a katalán főváros, Barcelona. A modernista építészet fellegvára nem csak épületeivel bűvöli el a látogatót, hanem az egész városnak sajátos atmoszférája van. A Barcelonába látogatók ezernyi színes program közül választhatnak a városban.


Egyre több légitársaság ajánlatában található olcsó repülőjegy Barcelona nemzetközi repülőterére vagy más közeli repülőterekre. Ez az üzleti utazók és a kulturális programok iránt érdeklődő városlátogató turisták számára is könnyen elérhetővé teszik Katalónia fővárosát.


A látogatók felfűzhetik programjukat Gaudí örökségének felfedezésére, vagy strandolhatnak a közeli Barceloneta tengerpartján, látogathatnak múzeumokat, de megismerhetik a várost úgy is, hogy csak elvegyülnek a forgatagban.


Barcelona, Gaudí városa

A modernizmus pápájának, Gaudínak az életműve szorosan összefonódik Barcelonával és a Güell családdal. Eusebi Güellnek köszönhetően a mai katalán főváros élő múzeuma Gaudínak. Güell, a vagyonos vállalkozó meglátta azt Gaudí ornamentikus építészetében, amit előtte sokan megkérdőjeleztek, és az ő támogatásával jöhettek létre azok a meghökkentő épületek, amelyek ma talán a legjobban meghatározzák Barcelona arculatát.


A város egyik fő látványossága a Gaudí által tervezett Sagrada Familia, a Szent Család-templom. Ez a hihetetlenül gazdagon díszített bazilika már 1883 óta épül folyamatosan, és bonyolultsága miatt máig sem készült el. Ha elkészül majd mind a 18 tornya, az épület 170 méter magas lesz, ezzel pedig a világ legmagasabb templomává válik.


Barcelona egyik legkedveltebb közparkja a Güell-park, amely a város fölött helyezkedik el és gyönyörű kilátást biztosít a városra és a tengerre.


Ha az utazó Gaudí munkásságát szeretné megismerni, feltétlenül látogasson el a Güell palotába, illetve a Gaudí által tervezett társasházba, a La Pendrerába.


Séták és falatok Barcelonában

Érdemes végisétálni a tengerpartig a híres La Rambla sétálóutcán, amelyet több színház, múzeum szegélyez. Sok ételkülönlegességet kínáló éttermet találunk itt, és a La Rambláról nyílik a világszerte híres barcelonai piac, a La Boqueria is. A piacon nem csak alapanyagokat találunk, hanem kellemes – a helyiek által is látogatott – kifőzdékben is bővelkedik. Ezekben a kifőzdékben található tapas, vagyis apró ízelítő falatka, amely nem csak kisebb mennyiségben fogyasztható, hanem a választható finomságok sokféleségének köszönhetően kiteheti az egész étkezést. Ezen kívül érdemes megkóstolni a friss spanyol omlettet, a tortillát, a sokféleképpen készíthető egytálételt, a paellát, a nyári melegben enyhet kínáló gazpachót, és természetesen a különféle sonkákat, így a serrano és az ibér sonkát is.


A város valódi központja és legbohémabb része a Barri Gòtic, azaz a gótikus negyed, amelynek épületei között találjuk a város katedrálisát és a katalán parlament épületét. Este is nagy élet zajlik itt, a környéken rengeteg kis tapas-bár, étterem és szórakozóhely található.


Barcelonában járva célszerű ellátogatni a Montjuïc hegyre, amelyre több irányból visz fel libegő is. Itt találjuk a 18. századi várat (Castell de Montjuïc) amelyben ma hadtörténeti kiállítás látható. Nem messze innen áll a Palau Nacional, amely az 1929-es világkiállítás főépülete volt. Ugyanennek a világkiállításnak az emléke az épület alatt elhelyezkedő Mies van der Rohe pavilon, amely a német kiállítás épülete volt. A modern építészet történetének ez a meghatározó, egyszerű formákat használó épülete mindmáig Barcelona egyik legnépszerűbb látnivalója. A Montjuïcon található még a Poble Espanyol, amely egy, Spanyolország különböző vidékeinek építészeti emlékeit felsorakoztató falu.  Az élő skanzen épületei között sétálva népi mesterségek bemutatóit nézhetjük meg.

Repülési ajánlatok Barcelonaban augusztusbe

2021. 08. 16. - 2021. 08. 22. 2021. 08. 23. - 2021. 08. 29. 2021. 08. 30. - 2021. 09. 05.
Budapest - Barcelona
17 799 Ft
10d ezelőtt
13 715 Ft
9d ezelőtt
12 153 Ft
10d ezelőtt

A vida en Barcelona költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 244,00 Ft
Kávé tejjel 614,00 Ft
McDonald's menüje 2 310,00 Ft
Víz (0,33 liter) 419,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 17 160,00 Ft
Jegyek továbbítása 710,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 825,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 9 197,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 25 126,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 477 454,00 Ft

Olcsó repülőjegyek magyar városokból barcelona_sp

Olcsó repülőjegyek Magyarországon kívül Barcelonare

Barcelona - repülőtér-térkép

Időjárás előrejelzés: Barcelona

 • csütörtök 5
  Max 27  ºC
  Min 22  ºC
 • péntek 6
  Max 24  ºC
  Min 23  ºC
 • szombat 7
  Max 27  ºC
  Min 22  ºC
 • vasárnap 8
  Max 26  ºC
  Min 22  ºC
 • hétfő 9
  Max 26  ºC
  Min 23  ºC