Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Brazília

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ha nem talál az igényeihez illő járatot Brazília reptereire, a bal oldali szűrők beállításával szűkítheti a keresést az Önt érdeklő járatokra.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Brazília valamely repterére, töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat. Így mindig a keze ügyében lesz a Bravofly keresőtechnológiája a fapados járatok kereséséhez.

A Bravofly hatékony kereső a fapados járatokhoz, amellyel megtalálhatja a hagyományos és fapados légitársaságok összes fapados járatát Brazília reptereire.

Ha újabb lehetőségeket szeretne felfedezni, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Brazília reptereire - az ajánlatokat az Ön keresési szempontjainak kiterjesztésével állítottuk össze.

Ha Ön is az utazás szerelmese, iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi rendszeresen tájékoztatjuk a legjobb aktuális utazási akciókról. Úgy gondoljuk, az alacsony ár mindig jó ürügy egy utazással töltött szabadságra.


Járatok országonként

Repülőjáratok Brazília legnagyobb városaiba

Repülőjegy Brazília

A vida en Brazília költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 347,00 Ft
Kávé tejjel 432,00 Ft
McDonald's menüje 1 785,00 Ft
Víz (0,33 liter) 195,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 13 573,00 Ft
Jegyek továbbítása 290,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 356,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 11 359,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 13 543,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 125 568,00 Ft