Repülőjegy Budapest Barcelona

Kedvezõ árú repülõjegyek a következõ városba Budapest Barcelona: A repülőjegyed egyetlen kattintással

Olcsó járatok Budapest Barcelona és Bravofly között

Repülőjegy Budapest - Barcelona

Barcelona egyedi építészete, művészeti és kulturális életének pezsgése, környékének kiváló strandjai és a közeli Pireneusok festői szépsége a katalán fővárost Európa egyik legkedveltebb úti céljává teszik. A légitársaságok kínálatában található olcsó repülőjegyek Budapest - Barcelonát elérhető közelségbe hozzák szinte mindenki számára.


Repülőjegy Budapest – Barcelona utazásához

Olcsó repülőjegy Budapest – Barcelona útvonalra is foglalható, így Magyarországról is egyre többen érkeznek ebbe a páratlan hangulatú városba. A magyarok is több légitársaság ajánlatából választhatnak, de az ajánlatok összehasonlítását és a repülőjegyek megvásárlását leegyszerűsíti a Bravofly online keresője. Ez a rendszer ugyanis sok légitársaság adatbázisához fér hozzá, így ha megadjuk, hogy Budapest – Barcelona vagy Barcelona – Budapest repülőjegyet keresünk, illetve, hogy mikor szeretnénk utazni, pár másodperc múlva már láthatjuk is az adott dátumra szóló legjobb ajánlatokat. Ha pedig kiválasztottuk az ideális repülőjegyet, rögtön meg is vásárolhatjuk azt. Nem muszáj, hogy a számítógépünk mellett legyünk, a letölthető alkalmazásokkal táblagépen vagy okostelefonon is kényelmesen intézhetjük a helyfoglalást, akár utazás közben is.


Ha az ár elsődleges szempont, akkor érdemes jó előre, lehetőleg már hónapokkal az utazás előtt lecsapni az olcsó repülőjegyekre, mivel a Budapest – Barcelona járatok népszerűsége miatt gyorsan elfogynak a helyek, illetve minél később foglal, annál drágábban teheti meg azt. Természetesen nem mindenki tudja előre, hogy utaznia kell, de ők is biztosak lehetnek abban, hogy a kereső az adott napra még elérhető legkedvezőbb ajánlatokat fogja megtalálni.


Repülés Budapest és Barcelona között

Budapestről a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről indulnak, Barcelonában pedig általában az El Prat repülőtérre  érkeznek a repülőgépek. Közvetlen járattal utazva körülbelül 2 és fél óra alatt jutunk el Barcelonába. Az El Prat Spanyolország második legnagyobb repülőtere, a várostól mindössze 12 kilométernyire, délnyugatra. A repülőtérről taxival, autóval vagy busszal is gyorsan és kényelmesen jutunk el Barcelona központjába.


Szolgáltatások a Budapest – Barcelona járatokon

Az olcsó repülőjegy lefoglalásakor mindenképpen ellenőrizze, hogy az adott jegy pontosan milyen szolgáltatásokat biztosít. Különösen fontos, hogy mekkora kézipoggyászt vihet fel ingyenesen a gépre, illetve, hogy ha bőröndöt is visz az útra, kell-e külön díjat fizetnie. Célszerű a poggyászjegyet rögtön foglaláskor megvenni, de semmi esetre se feledkezzen azt még az utazás előtt online megvásárolni, mivel a reptéren ezért már legtöbbször magasabb díjat fognak felszámítani.


A diszkont, vagy népszerű nevükön „fapados” légitársaságok olcsó repülőjegyei ritkán tartalmaznak fedélzeti étkezést, de aki megéhezik vagy megszomjazik, a kabinszemélyzettől vásárolhat szendvicseket, snackeket és üdítőket, amelyekért bankkártyával vagy készpénzzel fizethet. A Budapest – Barcelona járatokon a hagyományos és a diszkont légitársaságok is kínálnak olyan kiegészítő szolgáltatások at vagy kedvezményeket, amelyek az utazást kényelmesebbé, és esetenként olcsóbbá is tehetik.  Így érdemes utánanézni, hogy mit jelent a gyorsított biztonsági ellenőrzés, az elsőbbségi beszállás, a nagyobb lábtér, a magasabb komfortfokozatú kiszolgálás és, hogy a törzsutas-klubokba belépve jár-e valamilyen kedvezmény, ugyanis előfordulhat, hogy már a legelső Budapest – Barcelona útra is több kedvezményt kaphat az önnel együtt utazók jegyének arából, mint amibe az éves tagsági díj kerül.


Talán érdekel az olcsó járatok Budapest jó kutatás olcsó járatok Barcelona - Budapest Használd ki most!


Olcsó repülőjegyek Magyarországon kívül Barcelonare

A legnépszerűbb légitársaságok