Repülőjegy Budapest Berlin

Kedvezõ árú repülõjegyek a következõ városba Budapest Berlin: A repülőjegyed egyetlen kattintással

Olcsó járatok Budapest Berlin és Bravofly között

Repülőjegy Budapest - Berlin

A német főváros, Berlin igazi kulturális metropolisz, amely sokszínűségével, programjainak változatosságával a világ minden részéről sok látogatót vonz. Múzeumai és történelmi emlékei miatt is rengeteg turista érkezik hosszabb-rövidebb városlátogatásra, és mivel Németország Európa vezető gazdasága, természetesen sokan érkeznek Berlinbe üzleti céllal is. Az olcsó repülőjegyeknek köszönhetően Berlin ma már repülőgéppel is könnyedén megközelíthető szinte mindenki számára.


Olcsó repülőjegyek a Budapest – Berlin útvonalon

Természetesen a magyar utasok számára is elérhető olcsó repülőjegy Budapest – Berlin között, sőt, több légitársaság kínálatából is választhatunk. Az ideális repülőjegy kiválasztásában segít az online kereső. A weben és okostelefon-alkalmazásként is használható kereső egyszerre sok légitársaság adatbázisával kapcsolódik össze, így Ön biztos lehet abban, hogy bármely dátumra is keres jegyet Budapest – Berlin vagy Berlin – Budapest irányú utazásához, mindig a legjobb árakkal találkozik. Ha lehetősége van rá, akkor célszerű az utazást már hónapokkal az indulás előtt megszervezni, és megvenni előre az olcsó repülőjegyeket, mert általában az utazás időpontja felé közeledve a repülőjegyek drágulnak, sőt, népszerű útvonalakon, mint például a Budapest –Berlin útvonal is, a helyek gyorsan fogynak.


Szempontok a megfelelő Budapest – Berlin repülőjegy kiválasztásához

A repülőjegy kiválasztásánál az olcsó repülőjegyen kívül több más szempontot is ajánlatos figyelembe venni. Ilyen szempont többek között az, hogy közvetlen Budapest – Berlin járatról van-e szó, vagy valamely repülőtéren át kell szállnunk. Néha meglepően jó árakkal találkozunk Budapest – Berlin utazáshoz olyan repülőtereken keresztül, amelyek teljesen kiesnek az irányból. Ezeket inkább csak akkor válasszuk, ha nem találtunk közvetlen járatot, vagy ha az ár így lényegesen kedvezőbb. Közvetlen járatokkal a Budapest – Berlin repülőút mindössze körülbelül 1 óra 25 perc, míg átszállással ez akár egy teljes napunkat is kitöltheti.


Azt is ellenőrizzük le, hogy Berlin melyik repülőterére érkezik a gépünk. A Berlin Tegel és a Berlin Schönefeld repülőtérről is kényelmesen bejuthatunk a városba, de úti célunktól függően a transzferre fordítandó idő eltérő lehet, ugyanúgy, mint a fizetendő viteldíjak.


A repülőjegy vásárlásakor arra is figyeljen, hogy milyen extra költségei lehetnek még a repüléssel kapcsolatban. Talán a legfontosabb, hogy ellenőrizze, az adott járaton mekkora kézipoggyászt vihet magával, illetve, hogy ha bőröndje is van, akkor azt milyen díjazás ellenében adhatja fel. A diszkont légitársaságok többségénél már az első bőrönd feladásáért is fizetni kell. A poggyászdíjat célszerű már a jegy megvásárlásakor kifizetni, mivel a repülőtéren általában sokkal többet kell fizetni érte.


A közvetlen Budapest- Berlin és Berlin – Budapest járatok menetideje kevesebb, mint másfél óra, így talán kevésbé fontos a fedélzeti ellátás, mint más, hosszabb útvonalakon. A fapados légitársaságoknál étkezés és italok nincsenek a jegyárban, ha mégis megéhezne, a személyzettől vásárolhat üdítőket és harapnivalókat. A hagyományos légitársaságoknál általában jár valamilyen snack, aminek árát a repülőjegy tartalmazza.


Talán érdekel az olcsó járatok Budapest jó kutatás olcsó járatok Berlin - Budapest Használd ki most!


Olcsó repülőjegyek magyar városokból Berlinba

Olcsó repülőjegyek Magyarországon kívül Berlinre

A legnépszerűbb légitársaságok