Repülőjegy Budapest Madrid

Kedvezõ árú repülõjegyek a következõ városba Budapest Madrid: A repülőjegyed egyetlen kattintással

Olcsó járatok Budapest Madrid és Bravofly között

Repülőjegy Budapest - Madrid

Madrid népszerű úti cél. A szinte Spanyolország mértani középpontjában fekvő főváros hispániai túrák kiinduló állomásaként is szolgálhat, de maga Madrid is tele van olyan izgalmas látványosságokkal, amelyek a városlátogató turisták számára vonzó célponttá teszik.


Budapest – Madrid repülőjegyek

Olcsó repülőjegy Budapest Madridba már Európa szinte minden pontjáról elérhető, ennek köszönhetően pedig már a kisebb pénzű turisták és diákok is megengedhetik maguknak, hogy ellátogassanak ide.  Olcsó repülőjegy Budapest – Madrid és Madrid – Budapest útvonalra is kapható, és most már az sem jelent nehézséget, hogy a légitársaságok ajánlatai közül kiválasszuk a legjobbat. Ehhez nem kell minden egyes cég honlapját egyesével felkeresni, elegendő, ha a Bravofly weboldalán, vagy a letölthető okostelefon-alkalmazásban beállítjuk a Budapest – Madrid útvonalat és az utazás tervezett dátumát. A rendszer sok légitársaság adatbázisával áll ugyanis kapcsolatban, és másodpercek alatt átnézi az adott dátumra elérhető valamennyi repülőjegyet, amelyet aztán olcsóbbtól a drágábbig felsorol. Természetesen a találatokat nem csak a jegyár alapján, hanem más szempontok szerint is rendezheti, illetve különböző szűrőkkel azt is szabályozhatja, hogy mely ajánlatok jelenjenek meg. Természetesen nem csak kereshet a legjobb ajánlatok között, hanem a repülőjegyet azonnal meg is vásárolhatja.


Ha megteheti, jó előre, már hónapokkal a tervezett utazás előtt foglalja le repülőjegyét. Általában igaz, hogy minél előbb foglal, annál inkább vannak még elérhető olcsó repülőjegyek Madridba. Azt is célszerű számításba venni, hogy bizonyos népszerű időszakokra a szokásosnál gyorsabban elfogynak a jegyek. Azonban abban biztos lehet, hogy bármilyen dátumra keres is repülőjegyet, a Bravofly keresője megtalálja az adott dátumra még elérhető legjobb ajánlatokat.


Repülés a Budapest – Madrid útvonalon

A kereső nem csak a repülőjegyek árát mutatja meg, hanem sok más fontos információt is, többek között azt, hogy a gépe közvetlenül repül a Budapest – Madrid útvonalon, vagy egy közbülső repülőtéren át kell szállnia. Célszerű a közvetlen járatokat választani, ezek körülbelül 3 óra 20 perc alatt teszik meg az utat a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Madrid Barajas Repülőtér között. Madrid megközelíthető átszállásos kapcsolatokkal is, ezek ugyan lényegesen tovább tartanak, de lehet, hogy ennek ellenére az indulási vagy érkezési időpontok jobban igazodnak az Ön igényeihez. Az átszállásos repülés néha még arra is lehetőséget nyújt, hogy röviden körülnézzünk abban a városban, ahol átszállunk.


Szolgáltatások a Budapest – Madrid repülőjáratokon

A megfelelő Budapest – Madrid vagy Madrid – Budapest járat kiválasztásánál szempont lehet az is, hogy a repülőjegy ára milyen szolgáltatásokat foglal magában. A diszkont légitársaságoknál például nagyon olcsó repülőjegyeket vásárolhatunk, de már az első bőrönd feladásáért is külön díjat kell fizetni. A poggyászdíjat érdemes már foglaláskor megvásárolni, mivel a repülőtéren erre általában további felárat is felszámítanak. Mivel a repülési idő közel három és fél óra, lehetséges, hogy megéhezünk út közben. Míg a hagyományos légitársaságok gépein rendszerint felszolgálnak ennivalót és italokat, a fapados járatokon a jegyár ezt általában nem tartalmazza. Ezeken a járatokon a személyzettől tudunk szendvicseket, snackeket és italokat vásárolni, amiért a fedélzeten fizethet készpénzzel vagy bankkártyával fizethetünk ki.  Nem árt arról is tájékozódni, hogy a kabinba mekkora kézipoggyászt vihetünk magunkkal díjmentesen, mert ez légitársaságonként eltérő lehet. Ha erre nem ügyelünk, elképzelhető, hogy csak csomagként tudjuk feladni, külön díj ellenében.


Talán érdekel az olcsó járatok Budapest jó kutatás olcsó járatok Madrid - Budapest Használd ki most!


Olcsó repülőjegyek Magyarországon kívül Madridre

A legnépszerűbb légitársaságok