Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Budapest Milánó

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.
Kedvezõ árú repülõjegyek a következõ városba Budapest Milánó: A repülőjegyed egyetlen kattintással

Olcsó járatok Budapest Milánó és Bravofly között

Repülőjegy Budapest - Milánó

Milánó Olaszország egyik legfontosabb gazdasági központja. De nem csak az üzleti utazók, hanem a turisták számára is vonzó célpont, hiszen számos műemlék és képzőművészeti alkotás található Milánóban, környékén pedig olyan kedvelt üdülőhelyek vannak, mint például a Comói-tó vagy az olasz Alpok síparadicsomai. A diszkont légitársaságok olcsó repülőjegyei Budapest Milánót egyre elérhetőbbé teszik mindenki számára.


Repülőjegyek a Budapest – Milánó útvonalra

Akár üzleti utazóként, akár városnéző turistaként, akár sportolni vágyóként utazik Milánóba, biztos lehet abban, hogy az online kereső találatai között lesz a legolcsóbb repülőjegy Budapest – Milánó utazásához. A kereső ugyanis egyszerre nézi át sok légitársaság elérhető repülőjegyeit, majd ezeket ár szerint sorrendbe rendezve kilistázza. Önnek nem kell egyesével minden légitársaság honlapjára ellátogatnia, elég, ha a Bravofly keresőjében kiválasztja, hogy Budapest – Milánó vagy Milánó –Budapest útvonalon szeretne utazni, és megadja a repülés tervezett dátumát. A kereső néhány másodperc alatt megmutatja Önnek az összes lehetőséget. Természetesen a keresés után azonnal le is foglalhatja repülőjegyét.


Érdemes már hónapokkal előre megtervezni az utat és lefoglalni a repülőjegyet, ugyanis minél közelebbi a repülés dátuma, annál drágább a jegy. A népszerű járatokra szóló olcsó repülőjegyek (ilyen a repülőjegy Budapest – Milánó útvonalon is) gyorsan fogynak. Azonban mielőtt lecsapunk egy olcsónak látszó ajánlatra, néhány dolgot feltétlenül ellenőrizni kell.


Szempontok a megfelelő Budapest – Milánó repülőjegy kiválasztásához

Szerencsére a kereső nem csak a repülőjegy árát mutatja meg, hanem sok más fontos információt is. Láthatjuk például, hogy az adott járat közvetlenül repül-e a Budapest – Milánó útvonalon, avagy át kell szállni valamely más repülőtéren. A közvetlen járatok nagyjából 1 óra 40 perc alatt teszik meg a Budapest –Milánó távot, míg átszálással ez sokkal tovább tart. Fontos lehet az is, hogy gépünk melyik milánói repülőtérre érkezik. Milánóban az Orio Al Serio, a Bergamo, a Malpensa és a Linate repülőterek fogadják az érkező gépeket, és bár ezek mindegyikéről kényelmesen be lehet jutni Milánóba többféle közlekedési eszközzel is, a transzferhez szükséges idő és annak ára eltérő lehet.


Azt is fontos ellenőrizni, hogy az olcsó repülőjegy ára milyen szolgáltatásokat tartalmaz. A legolcsóbb repülőjegyek Budapest – Milánó és Milánó – Budapest között az úgynevezett diszkont, vagy „fapados” légitársaságok kínálatában találhatók. Ezeken a járatokon a repülőjegyek ára általában nem tartalmaz étkezést, viszont a fedélzeten készpénzzel vagy bankkártyával vásárolhatunk harapnivalókat és italokat a személyzettől. Fontos meggyőződni arról is, hogy hány darab és mekkora kézipoggyászt vihetünk magunkkal a kabinba, mivel ez légitársaságonként eltérő. A feladható bőröndökkel kapcsolatban is tájékozódjon, mert többnyire már az az első bőröndért is fizetni kell. A poggyászjegyet általában célszerű már a foglaláskor, vagy legalábbis még jóval az utazás előtt online megvásárolni, mivel a repülőtéren ez már jellemzően sokkal többe kerül.


A legtöbb légitársaság kínál olyan extra szolgáltatásokat, amelyekkel az utazás komfortosabb lehet. Ilyen lehet például az elsőbbségi beszállás, a nagyobb lábteret biztosító választható ülések, vagy az elsőbbségi biztonsági ellenőrzés a repülőtéren. De elképzelhető, hogy érdemes részt venni a légitársaságok törzsutas-programjaiban vagy kedvezményklubjaiban, mert így akár rögtön az első Budapest – Milánó utunkon is olcsóbban repülhetünk.


Talán érdekel az olcsó járatok Budapest jó kutatás olcsó járatok Milánó - Budapest Használd ki most!


A legnépszerűbb légitársaságok