Keresés

Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Budapest Párizs

Kedvezõ árú repülõjegyek a következõ városba Budapest Párizs: A repülőjegyed egyetlen kattintással

Olcsó járatok Budapest Párizs és Bravofly között

Repülőjegy Budapest - Párizs

A francia főváros, Párizs nem csak az ország kulturális és gazdasági életének a központja, hanem a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja is. Műemlékei, múzeumai, nyüzsgő élete éppúgy vonzza a látogatókat, mint a messze földön híres francia gasztronómia. Szerencsére Párizs a világ szinte minden pontjáról könnyen megközelíthető repülővel, és a diszkont légitársaságok kínálatában elérhető olcsó repülőjegyek Párizst nem csupán az üzleti utazók és a módosabb turisták, hanem a vékonyabb pénztárcájúak körében is egyre népszerűbbé teszik. Természetesen a magyarok sem számítanak kivételnek, több fapados légitársaság kínálatában is van már olcsó repülőjegy a Budapest- Párizs útvonalra.


A legjobb Budapest – Párizs repülőjegyek

A legjobb ajánlatokat pedig nem nehéz megtalálni: a weben és okostelefon-alkalmazásokon keresztül is elérhető online kereső egyszerre sok légitársaság repülőjegy-adatbázisából dolgozik, és pillanatokon belül megmutatja, hogy melyek a legolcsóbb repülőjegyek a Budapest – Párizs és Párizs – Budapest útvonalon. Ehhez csupán ki kell választani az indulás és az érkezés helyét, illetve a repülés tervezett dátumát. Így nem kell felkeresnünk egyesével az egyes légitársaságok saját weboldalát, sőt, akár asztali számítógépünk vagy laptopunk nélkül, utazás közben is kényelmesen megtervezhetjük repülőutunkat és intézhetjük el a jegyvásárlást táblagépünkön vagy okostelefonunkon.


Utazásunkat célszerű minél korábban megtervezni és az olcsó repülőjegyeket megvásárolni. Egyrészt azért, mert könnyen elképzelhető, hogy a kinézett népszerű járatra akár már pár perc elteltével sem találunk ugyanolyan olcsó jegyet, másrészt pedig azért, mert minél jobban fogynak a jegyek, és minél közelebbi a repülés időpontja, annál drágábbak lesznek az ajánlatok. Mivel a Budapest – Párizs és a Párizs – Budapest útvonal nagyon népszerű, érdemes már hónapokkal korábban megvásárolni a repülőjegyeket, különösen, ha csúcsidényben, vagyis nyáron és a nagyobb ünnepek idején szeretne utazni.


A kereső természetesen nem csak a legolcsóbb repülőjegyet keresi meg nekünk, hanem azt is megmutatja, hogy a járat közvetlenül repül-e a Budapest - Párizs útvonalon, avagy valahol át kell szállnunk. Közvetlen járatokkal a repülési idő nagyjából 2 óra 25 perc, és szerencsére naponta több légitársaság indít gépeket Budapest és Párizs között.


Szolgáltatások a Budapest – Párizs repülőjáratokon

Az olcsó repülőjegy lefoglalásakor mindenképpen ellenőrizze, hogy az adott jegy milyen szolgáltatásokat biztosít. Különösen fontos, hogy mekkora kézipoggyászt vihet fel ingyenesen a repülőgépre, illetve, hogy ha bőröndöt is visz az útra, kell-e külön díjat fizetnie. A diszkont, vagy népszerű nevükön „fapados” légitársaságok olcsó repülőjegyei ritkán tartalmaznak fedélzeti étkezést, de aki megéhezik vagy megszomjazik, a kabinszemélyzettől vásárolhat szendvicseket, snackeket és üdítőket.  A Budapest – Párizs járataokon a hagyományos és a diszkont légitársaságok is kínálnak olyan kiegészítő szolgáltatásokat vagy kedvezményeket, amelyek az utazást kényelmesebbé, és esetenként olcsóbbá is tehetik.  Így érdemes utánanézni, hogy mit jelent a gyorsított biztonsági ellenőrzés, az elsőbbségi beszállás, a nagyobb lábtér, a magasabb komfortfokozatú kiszolgálás, illetve, hogy igénybe vehető-e valamilyen kedvezmény.


Azt is célszerű ellenőrizni foglaláskor, hogy a legjobbnak tűnő járat Párizsnak melyik repülőterére érkezik. A Charles de Gaulle, az Orly vagy a Beauvais-Tille repülőterek bármelyikére is érkezünk, könnyedén és kényelmesen juthatunk el a városközpontba, azonban a transzfer időtartama és ára jelentősen különbözhet.


Talán érdekel az olcsó járatok Budapest jó kutatás olcsó járatok Párizs - Budapest Használd ki most!


Olcsó repülőjegyek Magyarországon kívül Párizsre

A legnépszerűbb légitársaságok