Repülőjegy Budapest Róma

Kedvezõ árú repülõjegyek a következõ városba Budapest Róma: A repülőjegyed egyetlen kattintással

Olcsó járatok Budapest Róma és Bravofly között

Repülőjegy Budapest - Róma

Az olasz főváros, Róma mindig is a világ egyik legnépszerűbb utazási célpontja volt. Gazdasági szerepén túl gazdag történelme, antik, középkori, és újkori műemlékei, színes kulturális élete, utcáinak és tereinek állandó pezsgő forgataga is sokakat csábítanak az örök városba. Szerencsére a repülés egyre kevésbé számít luxusnak, hiszen számos légitársaság kínálatában található már olcsó repülőjegy Budapest Róma repülőtereire. A repülőjegy Budapest – Róma, valamint Róma – Budapest útvonalon is egyre megfizethetőbb. Ez részben annak köszönhető, hogy a hagyományos légitársaságokon kívül diszkont, népszerű nevükön „fapados” cégek is versenyeznek az utasokért, olcsó repülőjegyeket kínálva járataikra.


A legjobb Budapest – Róma repülőjegyek

Akármilyen céllal utazik is Rómába, biztos lehet abban, hogy a weboldalunkon található keresőben a legolcsóbb repülőjegyeket találja meg utazásához. A kereső ugyanis, szemben az egyes légitársaságok saját keresőivel, egyszerre sok légitársaság adatbázisát használja egyszerre, így mindig a legolcsóbb repülőjegyet ajánlja fel a Budapest – Róma és a Róma – Budapest útvonalra.   Csak válassza ki az indulási- és a célállomást, valamint az utazás tervezett dátumát. Ha kiválasztotta a legmegfelelőbb járatot, a jegyet természetesen rögtön le is foglalhatja. Célszerű a foglalást rögtön elvégezni, mert néhány, főképp a közeli dátumokban induló gépre gyorsan el szoktak fogyni a jegyek. Emellett azt is tudni kell, hogy általában minél távolabbi az utazási időpont, annál olcsóbbak a repülőjegyek, Rómába is. A kereső rendkívül kényelmesen használható, és még csak asztali számítógépére vagy laptopjára sincs szüksége, hiszen okostelefonon vagy táblagépen is le tudja futtatni a keresést, illetve le tudja foglalni repülőjegyeit.


Szempontok a Budapest – Róma repülőjegy kiválasztásához

A kereső természetesen nem csupán azt mutatja meg, hogy melyek a legolcsóbb repülőjegyek a Budapest – Róma útvonalra egy adott időpontban, hanem más olyan információkat is rögtön láthatunk, amelyek az utazáshoz feltétlenül szükségesek. Így rögtön láthatjuk, hogy mennyi a repülési idő, át kell-e esetleg szállni, illetve, hogy Róma mely repülőterére érkezik az adott járat.  A város nagyobb és felszereltebb repülőtere a Leonardo da Vinci–Fiumicino nemzetközi repülőtér, amely Róma központjától mintegy 35 kilométerre található. Azonban a Róma egykori fő repterének számító Ciampino–G. B. Pastine repülőtér is fogad gépeket, amely 12 km távolságban van a várostól. Természetesen mindkét repülőtérről könnyen és gyorsan eljuthatunk úti célunkhoz többféle közlekedési eszközzel is. A számunkra legkedvezőbb transzfert is érdemes lehet jó előre megtervezni, esetleg rögtön megrendelni az szükséges jegyeket.


Repülőjegyünk kiválasztásakor fontos arra is ügyelni, hogy a jegy ára milyen szolgáltatásokat foglal magában. Főképp a diszkont légitársaságokra jellemző, hogy utasaiknak nem kínálnak ételeket és italokat, de aki megéhezik vagy megszomjazik, az a fedélzeten vásárolhat szendvicseket, snackeket és italokat. A gépre felvihető kézipoggyász mérete és súlya is eltérő lehet légitársaságonként, esetenként pedig járatonként is. Ezt fontos még a foglalás előtt ellenőrizni, épp úgy, mint azt, hogy milyen feltételekkel adhatjuk fel bőröndünket, ha több csomaggal szeretnénk utazni a Budapest – Róma vagy visszafelé, a Róma – Budapest úton.


Akár diszkont légitársaság olcsó repülőjegyét választja, akár hagyományos légitársasággal utazik, számos olyan kiegészítő szolgáltatást választhat, amivel utazása kényelmesebbé, esetenként olcsóbbá tehető. Ezeket érdemes már foglaláskor megrendelni, bár általában később is hozzáadhatja őket olcsó repülőjegyéhez.


Talán érdekel az olcsó járatok Budapest jó kutatás olcsó járatok Róma - Budapest Használd ki most!


Olcsó repülőjegyek Magyarországon kívül Rómare

A legnépszerűbb légitársaságok