Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Chile

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ha azért érkezett fapados járatokhoz tervezett keresőnkbe, mert Chile az úti célja, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fapados járatot.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Chile valamely repterére, töltse le a Bravofly okostelefon-alkalmazását, amellyel bárhonnan tud fapados járatokat keresni - akár Pápua Új-Guineából is, ha van internetkapcsolata.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Chile reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Térjen vissza újra és újra a Bravofly honlapjára, és szervezze utazásait teljesen biztonságos rendszerünkben, a saját igényei szerint. Ha a Bravofly-on keresztül foglal repülőjegyet, a NoProblem biztosítást is kérje ki hozzá - hogy még gondtalanabban utazhasson.

Ha repülőjáratot keres Chile repülőtereire, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot.


Járatok országonként

Repülőjáratok Chile legnagyobb városaiba

Repülőjegy Chile

A vida en Chile költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 403,00 Ft
Kávé tejjel 716,00 Ft
McDonald's menüje 1 756,00 Ft
Víz (0,33 liter) 284,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 14 114,00 Ft
Jegyek továbbítása 297,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 122,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 8 950,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 14 566,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 220 691,00 Ft