Saját vagy harmadik fél technikai és marketing cookiejait használjuk. Amennyiben folytatja a böngészést oldalunkon, elfogadja a Cookie szabályzat.

Menü
Saját Bravofly Segítségre van szüksége?
Foglalás telefonon 003619993407 Nemzetközi vezetékes szám, a hívás díja a szolgáltatótól függ Adatvédelmi irányelvek

Foglalás telefonon

Adatvédelmi irányelvek

Nemzetközi vezetékes szám, a hívás díja a szolgáltatótól függ

Repülőjegy Debrecen

Kedvezõ árú repülõjegyek a következõ városba Debrecen: A repülőjegyed egyetlen kattintással

Járatok Debrecen úti céllal

Repülőjegy Debrecen

Magyarország második legnagyobb városaként Debrecen fontos kulturális, gazdasági, közlekedési és idegenforgalmi központ.


A város nem csak a belföldi, hanem a külföldi turisták számára is rengeteg izgalmas és kellemes programot kínál. Hajdú-Bihar megye székhelye szerencsére már nem csak közúton vagy vonattal, hanem repülőgéppel is könnyedén megközelíthető célponttá vált Európa több nagyvárosából. Egyre gyakrabban érhető el olcsó repülőjegy Debrecen repülőterére, a város pedig évről évre egyre több és egyre magasabb színvonalú programot kínál az ide látogatók számára.


Debrecen látnivalói

Debrecen felfedezését célszerű egy kellemes belvárosi sétával kezdeni. A város főterének számító, autók elől elzárt Kossuth téren áll a tornyaival a város fölé magasodó Református Nagytemplom. A templom 1838-ból származó hatalmas, 56 mázsás harangjának zúgása messze földre is elhallatszik, a toronyból vagy a timpanon mögötti acélhídról pedig páratlan panorámában lehet részünk. A Kossuth téren találjuk még a Városházát, a Református Kistemplomot és a híres Aranybika Szállót is.


A város műemlékei és épületei közül kiemelkedően fontos a debreceni Református Kollégium. Hajdani diákjai parasztok, polgárok, kisnemesek, iparosok fiai voltak, akik közül sokan tanítóvá lettek, akik az itt megszerezett tudást legtöbbször a falvak és a mezővárosok iskoláiban adták tovább. A Kollégium épülete a magyar országgyűlés helyszíneként is szolgált, 1849-ben néhány hónapig az Oratóriumban, azaz a kollégium imatermében tartotta üléseit a képviselőház, 1944 decemberében pedig ugyanitt alakult meg az ideiglenes nemzetgyűlés is.


Bár számtalan emlékmű, izgalmas múzeum és kiállítás található a városban, Debrecen mégis leginkább a pihenésre vágyókat csábítja. A Nagyerdei parkban a család minden tagja jól érzi magát. Itt található az 1958-ban megnyitott állatkert, amelyet kisvasút kapcsol össze a vidámparkkal. A vonatról is láthatjuk az erdei kifutókon a dámvadakat és más vadakat.  Kellemes sétára ad lehetőséget a Medgyessy-sétány, a botanikus kert és a Békás-tó, míg a gyerekek valószínűleg az Ötholdas pagony játszóteret élvezik majd igazán. De a Nagyerdő talán legnépszerűbb létesítménye mégis az Aquaticum Gyógy- és Mediterrán Élményfürdő. Itt minden korosztály talál magának megfelelő medencét és kikapcsolódási lehetőséget.


Hortobágy

Debrecen környékének legfontosabb látnivalója a Hortobágyi Nemzeti Park. A végtelen puszta természeti értékein túl vadasparkot, állatparkot is találunk is itt, a pásztorvilág életét pedig szemléletes bemutatók segítségével ismerhetjük meg. A délibábos puszta látképét csak a tájból kiemelkedő jellegzetes elemek, így a gémeskutak sziluettje, a kilenclyukú híd és híres hortobágyi csárda törik meg.


Debrecen, a fesztiválok városa

Debrecen a fesztiválok városais. Szinte egymást érik a különféle kulturális és gasztronómiai események. Közülük több országos vagy nemzetközi jelentőségű, így az egész országból és külföldről is szép számmal érkeznek vendégek a városba. A legismertebb és legszínpompásabb esemény valószínűleg a híres Debreceni Virágkarnevál. A színpompás virágokkal gyönyörűen feldíszített kocsik augusztus 20-i felvonulását megelőző héten már sokféle programot élvezhetnek a látogatók, köztük koncerteket és bemutatókat is.  A virágkarneválon kívül a Debreceni Tavaszi Fesztivál, a Debreceni Jazznapok, a Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny, a Debreceni Pulykanapok, a Borkarnevál és a Cívis Korzó is olyan rangos rendezvények, amelyek az olcsó repülőjegyek segítségével egyre több látogatót vonzanak.

A vida en Debrecen költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 222,00 Ft
Kávé tejjel 434,00 Ft
McDonald's menüje 1 493,00 Ft
Víz (0,33 liter) 228,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 6 610,00 Ft
Jegyek továbbítása 401,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 502,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 9 081,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 17 640,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 177 333,00 Ft

Olcsó repülőjegyek Magyarországon kívül Debrecenre

A legnépszerűbb légitársaságok