Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Dominika

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ha azért érkezett fapados járatokhoz tervezett keresőnkbe, mert Dominika az úti célja, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fapados járatot.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Dominika valamely repterére, töltse le a Bravofly okostelefon-alkalmazását, amellyel bárhonnan tud fapados járatokat keresni - akár Pápua Új-Guineából is, ha van internetkapcsolata.

Összefoglalásul, a Bravofly-on mindezeket megteheti: fapados járatokat kereshet, számos repülőjegy ajánlatot fontolhat meg Dominika reptereire, megvásárolhatja a repülőjegyeket, letöltheti okostelefon-alkalmazásunkat, letöltheti útikalauzainkat - és mindenekelőtt rengeteg pénzt takaríthat meg az utazásokon.

Ha nem talál az igényeihez illő járatot Dominika reptereire, a bal oldali szűrők beállításával szűkítheti a keresést az Önt érdeklő járatokra.

Ha újabb lehetőségeket szeretne felfedezni, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Dominika reptereire - az ajánlatokat az Ön keresési szempontjainak kiterjesztésével állítottuk össze.


Járatok országonként

Repülőjáratok Dominika legnagyobb városaiba

A vida en Dominika költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 594,00 Ft
Kávé tejjel 624,00 Ft
McDonald's menüje 1 653,00 Ft
Víz (0,33 liter) 386,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 6 610,00 Ft
Jegyek továbbítása 274,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 1 102,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 10 468,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 18 183,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 124 186,00 Ft