Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Horvátország

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Aki lusta keresni, annak sem kell csüggednie. Mi már összeválogattuk a legjobb repülőjegy-ajánlatokat Horvátország reptereire. Az oldal aljára görgetve megtekintheti a kínálatot. Válasszon egyet, ami a legjobban megfelel az igényeinek.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Horvátország valamely repterére, töltse le a Bravofly okostelefon-alkalmazását, amellyel bárhonnan tud fapados járatokat keresni - akár Pápua Új-Guineából is, ha van internetkapcsolata.

A Bravofly a vezető olasz kereső fapados járatokhoz, amely 100%-ban olasz technológiára épül. Keressen fapados járatokat Horvátország reptereire - meg fog lepődni, hányféle lehetőséget találunk Önnek.

Összefoglalásul, a Bravofly-on mindezeket megteheti: fapados járatokat kereshet, számos repülőjegy ajánlatot fontolhat meg Horvátország reptereire, megvásárolhatja a repülőjegyeket, letöltheti okostelefon-alkalmazásunkat, letöltheti útikalauzainkat - és mindenekelőtt rengeteg pénzt takaríthat meg az utazásokon.

Az igényeinek megfelelő járat keresése nagyon egyszerű: ha kitöltötte az üres mezőket, indítsa el a keresést, a Bravofly pedig megkeresi a keresési szempontoknak legjobban megfelelő járatokat.


Járatok országonként

Repülőjáratok Horvátország legnagyobb városaiba

A vida en Horvátország költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 350,00 Ft
Kávé tejjel 485,00 Ft
McDonald's menüje 1 782,00 Ft
Víz (0,33 liter) 409,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 15 606,00 Ft
Jegyek továbbítása 446,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 670,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 10 181,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 22 895,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 255 255,00 Ft