Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Irán

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

A Bravofly segít önállóan megszervezni utazásait. Ha pedig valami véletlenül nem a tervek szerint sikerül, ügyfélszolgálatunk mindig válaszol a kéréseire.

Ha repülőjáratot keres Irán repülőtereire, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Irán reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Ha azért érkezett fapados járatokhoz tervezett keresőnkbe, mert Irán az úti célja, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fapados járatot.

Ha gyorsan megtalálta a megfelelő repülőjegyet Irán kiválasztott repterére, időzzön el még egy keveset a Bravofly webhelyén. Töltse le okostelefon-alkalmazásunkat: az ingyenes verzió is a Bravofly fapados járatkeresőjének teljes hatékonyságát kínálja.


Járatok országonként

Repülőjáratok Irán legnagyobb városaiba

Repülőjegy Irán

A vida en Irán költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 175,00 Ft
Kávé tejjel 515,00 Ft
McDonald's menüje 1 416,00 Ft
Víz (0,33 liter) 86,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 2 977,00 Ft
Jegyek továbbítása 69,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 106,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 12 451,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 13 589,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 101 723,00 Ft