Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Izrael

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Térjen vissza újra és újra a Bravofly honlapjára, és szervezze utazásait teljesen biztonságos rendszerünkben, a saját igényei szerint. Ha a Bravofly-on keresztül foglal repülőjegyet, a NoProblem biztosítást is kérje ki hozzá - hogy még gondtalanabban utazhasson.

Ennél nem is lehetne könnyebb a járatkeresés Izrael reptereire: csak töltse ki a kereső üres mezőit, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot Izrael reptereire.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Izrael reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Bízunk benne, hogy hamar talált megfelelő repülőjegyet Izrael kívánt repterére. Időzzön még el egy keveset a Bravofly honlapján, és töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat és valamelyik útikalauzunkat - mindegyik teljesen ingyenes, és hasznos eszköz lesz az utazásaihoz.

Üdvözöljük a Bravofly keresőjében fapados járatokhoz. Keresőnk hatékony eszköz, amellyel európai és Európán kívüli úti céljaihoz egyaránt megtalálhatja az összes fapados járatot.


Járatok országonként

Repülőjáratok Izrael legnagyobb városaiba

Repülőjegy Izrael

A vida en Izrael költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 693,00 Ft
Kávé tejjel 1 030,00 Ft
McDonald's menüje 4 214,00 Ft
Víz (0,33 liter) 564,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 17 952,00 Ft
Jegyek továbbítása 498,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 1 013,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 16 216,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 26 743,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 690 185,00 Ft