Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Kanada

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

A Bravofly a vezető olasz kereső fapados járatokhoz, amely 100%-ban olasz technológiára épül. Keressen fapados járatokat Kanada reptereire - meg fog lepődni, hányféle lehetőséget találunk Önnek.

Az eredménylistát Kanada reptereire szóló repülőjegy-ajánlatokkal is bővítettük. Így biztosan meg fogja találni az igényeinek megfelelő járatot. Ha mégsem így történne, indítson új keresést.

Ennél nem is lehetne könnyebb a járatkeresés Kanada reptereire: csak töltse ki a kereső üres mezőit, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot Kanada reptereire.

Ha Ön is az utazás szerelmese, iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi rendszeresen tájékoztatjuk a legjobb aktuális utazási akciókról. Úgy gondoljuk, az alacsony ár mindig jó ürügy egy utazással töltött szabadságra.

Ha gyorsan megtalálta a megfelelő repülőjegyet Kanada kiválasztott repterére, időzzön el még egy keveset a Bravofly webhelyén. Töltse le okostelefon-alkalmazásunkat: az ingyenes verzió is a Bravofly fapados járatkeresőjének teljes hatékonyságát kínálja.


Járatok országonként

Repülőjáratok Kanada legnagyobb városaiba

Repülőjegy Kanada

A vida en Kanada költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 594,00 Ft
Kávé tejjel 924,00 Ft
McDonald's menüje 2 237,00 Ft
Víz (0,33 liter) 393,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 21 245,00 Ft
Jegyek továbbítása 670,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 838,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 9 755,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 13 877,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 719 770,00 Ft