Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Kongói Demokratikus Köztársaság

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Kongói Demokratikus Köztársaság reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Ha repülőjáratot keres Kongói Demokratikus Köztársaság repülőtereire, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot.

A Bravofly hatékony kereső a fapados járatokhoz, amellyel megtalálhatja a hagyományos és fapados légitársaságok összes fapados járatát Kongói Demokratikus Köztársaság reptereire.

Térjen vissza újra és újra a Bravofly honlapjára, és szervezze utazásait teljesen biztonságos rendszerünkben, a saját igényei szerint. Ha a Bravofly-on keresztül foglal repülőjegyet, a NoProblem biztosítást is kérje ki hozzá - hogy még gondtalanabban utazhasson.

Bízunk benne, hogy hamar talált megfelelő repülőjegyet Kongói Demokratikus Köztársaság kívánt repterére. Időzzön még el egy keveset a Bravofly honlapján, és töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat és valamelyik útikalauzunkat - mindegyik teljesen ingyenes, és hasznos eszköz lesz az utazásaihoz.


Járatok országonként

Repülőjáratok Kongói Demokratikus Köztársaság legnagyobb városaiba

A vida en Kongói Demokratikus Köztársaság költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 297,00 Ft
Kávé tejjel 1 115,00 Ft
McDonald's menüje 2 531,00 Ft
Víz (0,33 liter) 594,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 13 401,00 Ft
Jegyek továbbítása 195,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 1 162,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 15 883,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 21 839,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 139 366,00 Ft

A legnépszerűbb légitársaságok