Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Kuba

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Az igényeinek megfelelő járat keresése nagyon egyszerű: ha kitöltötte az üres mezőket, indítsa el a keresést, a Bravofly pedig megkeresi a keresési szempontoknak legjobban megfelelő járatokat.

Aki lusta keresni, annak sem kell csüggednie. Mi már összeválogattuk a legjobb repülőjegy-ajánlatokat Kuba reptereire. Az oldal aljára görgetve megtekintheti a kínálatot. Válasszon egyet, ami a legjobban megfelel az igényeinek.

A Bravofly-on nemcsak repülőjegyet vásárolhat Kuba reptereire, hanem bérautót és hotelszobát is foglalhat, illetve díjmentesen tölthet le útikalauzokat. Egy helyen a megoldás sok kisebb problémára.

Összefoglalásul, a Bravofly-on mindezeket megteheti: fapados járatokat kereshet, számos repülőjegy ajánlatot fontolhat meg Kuba reptereire, megvásárolhatja a repülőjegyeket, letöltheti okostelefon-alkalmazásunkat, letöltheti útikalauzainkat - és mindenekelőtt rengeteg pénzt takaríthat meg az utazásokon.

A Bravofly hatékony kereső a fapados járatokhoz, amellyel megtalálhatja a hagyományos és fapados légitársaságok összes fapados járatát Kuba reptereire.


Járatok országonként

Repülőjáratok Kuba legnagyobb városaiba

Repülőjegy Kuba

A vida en Kuba költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 360,00 Ft
Kávé tejjel 409,00 Ft
McDonald's menüje 1 488,00 Ft
Víz (0,33 liter) 244,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 594,00 Ft
Jegyek továbbítása 30,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 162,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 13 154,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 11 504,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 9 276,00 Ft