Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Lengyelország

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ennél nem is lehetne könnyebb a járatkeresés Lengyelország reptereire: csak töltse ki a kereső üres mezőit, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot Lengyelország reptereire.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Lengyelország valamely repterére, töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat. Így mindig a keze ügyében lesz a Bravofly keresőtechnológiája a fapados járatok kereséséhez.

Ha Ön is az utazás szerelmese, iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi rendszeresen tájékoztatjuk a legjobb aktuális utazási akciókról. Úgy gondoljuk, az alacsony ár mindig jó ürügy egy utazással töltött szabadságra.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Lengyelország reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Üdvözöljük a Bravofly honlapján, az egyetlen 100%-ban olasz technológiára épülő fapados repülőjárat-keresőben! Keressen fapados járatokat Lengyelország reptereire a Bravofly-on, és foglaljon gondtalanul repülőjegyet.


Járatok országonként

Repülőjáratok Lengyelország legnagyobb városaiba

A vida en Lengyelország költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 228,00 Ft
Kávé tejjel 614,00 Ft
McDonald's menüje 1 353,00 Ft
Víz (0,33 liter) 241,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 7 065,00 Ft
Jegyek továbbítása 241,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 525,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 9 837,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 20 170,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 242 761,00 Ft