Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Magyarország

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

A Bravofly eszközeivel mindig abban a tudatban szervezheti az utazásait, hogy a világutazás szakértőinek kezébe adta a feladatot.

Üdvözöljük a Bravofly keresőjében fapados járatokhoz. Keresőnk hatékony eszköz, amellyel európai és Európán kívüli úti céljaihoz egyaránt megtalálhatja az összes fapados járatot.

Az igényeinek megfelelő járat keresése nagyon egyszerű: ha kitöltötte az üres mezőket, indítsa el a keresést, a Bravofly pedig megkeresi a keresési szempontoknak legjobban megfelelő járatokat.

Bízunk benne, hogy hamar talált megfelelő repülőjegyet Magyarország kívánt repterére. Időzzön még el egy keveset a Bravofly honlapján, és töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat és valamelyik útikalauzunkat - mindegyik teljesen ingyenes, és hasznos eszköz lesz az utazásaihoz.

Ha elindította a keresést, tekintse át Önnek összeállított repülőjegy-ajánlatainkat Magyarország reptereire. Fedezze fel kedvére az összes repülőjegy-ajánlatot Magyarország reptereire.


Járatok országonként

Repülőjáratok Magyarország legnagyobb városaiba

Repülőjegy Magyarország

A vida en Magyarország költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 241,00 Ft
Kávé tejjel 413,00 Ft
McDonald's menüje 1 498,00 Ft
Víz (0,33 liter) 228,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 9 494,00 Ft
Jegyek továbbítása 350,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 700,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 8 382,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 18 087,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 210 005,00 Ft