Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Malajzia

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Bízunk benne, hogy hamar talált megfelelő repülőjegyet Malajzia kívánt repterére. Időzzön még el egy keveset a Bravofly honlapján, és töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat és valamelyik útikalauzunkat - mindegyik teljesen ingyenes, és hasznos eszköz lesz az utazásaihoz.

Ha repülőjáratot keres Malajzia repülőtereire, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot.

Ha újabb lehetőségeket szeretne felfedezni, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Malajzia reptereire - az ajánlatokat az Ön keresési szempontjainak kiterjesztésével állítottuk össze.

A Bravofly segít önállóan megszervezni utazásait. Ha pedig valami véletlenül nem a tervek szerint sikerül, ügyfélszolgálatunk mindig válaszol a kéréseire.

A Bravofly a vezető olasz kereső fapados járatokhoz, amely 100%-ban olasz technológiára épül. Keressen fapados járatokat Malajzia reptereire - meg fog lepődni, hányféle lehetőséget találunk Önnek.


Járatok országonként

Repülőjáratok Malajzia legnagyobb városaiba

A vida en Malajzia költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 591,00 Ft
Kávé tejjel 729,00 Ft
McDonald's menüje 987,00 Ft
Víz (0,33 liter) 92,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 7 049,00 Ft
Jegyek továbbítása 211,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 211,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 7 352,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 16 127,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 241 633,00 Ft