Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Málta

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ennél nem is lehetne könnyebb a járatkeresés Málta reptereire: csak töltse ki a kereső üres mezőit, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot Málta reptereire.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Málta valamely repterére, töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat. Így mindig a keze ügyében lesz a Bravofly keresőtechnológiája a fapados járatok kereséséhez.

Ha azért érkezett fapados járatokhoz tervezett keresőnkbe, mert Málta az úti célja, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fapados járatot.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Málta reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Térjen vissza újra és újra a Bravofly honlapjára, és szervezze utazásait teljesen biztonságos rendszerünkben, a saját igényei szerint. Ha a Bravofly-on keresztül foglal repülőjegyet, a NoProblem biztosítást is kérje ki hozzá - hogy még gondtalanabban utazhasson.


Járatok országonként

Repülőjáratok Málta legnagyobb városaiba

Repülőjegy Málta

A vida en Málta költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 488,00 Ft
Kávé tejjel 660,00 Ft
McDonald's menüje 2 640,00 Ft
Víz (0,33 liter) 350,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 8 580,00 Ft
Jegyek továbbítása 495,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 2 640,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 11 451,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 24 133,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 356 384,00 Ft