Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Mongólia

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Aki lusta keresni, annak sem kell csüggednie. Mi már összeválogattuk a legjobb repülőjegy-ajánlatokat Mongólia reptereire. Az oldal aljára görgetve megtekintheti a kínálatot. Válasszon egyet, ami a legjobban megfelel az igényeinek.

Ennél nem is lehetne könnyebb a járatkeresés Mongólia reptereire: csak töltse ki a kereső üres mezőit, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot Mongólia reptereire.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Mongólia valamely repterére, töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat. Így mindig a keze ügyében lesz a Bravofly keresőtechnológiája a fapados járatok kereséséhez.

Térjen vissza újra és újra a Bravofly honlapjára, és szervezze utazásait teljesen biztonságos rendszerünkben, a saját igényei szerint. Ha a Bravofly-on keresztül foglal repülőjegyet, a NoProblem biztosítást is kérje ki hozzá - hogy még gondtalanabban utazhasson.

A Bravofly a vezető olasz kereső fapados járatokhoz, amely 100%-ban olasz technológiára épül. Keressen fapados járatokat Mongólia reptereire - meg fog lepődni, hányféle lehetőséget találunk Önnek.


Járatok országonként

Repülőjáratok Mongólia legnagyobb városaiba

Repülőjegy Mongólia

  • Repülőjegy Ulánbátor

    Repüljön 2020. október 27., kedd, keddtől 2020. november 3., kedd-ig.

    171 174 Ft
    12d ezelőtt

A vida en Mongólia költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 241,00 Ft
Kávé tejjel 647,00 Ft
McDonald's menüje 1 472,00 Ft
Víz (0,33 liter) 96,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 3 353,00 Ft
Jegyek továbbítása 56,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 112,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 8 834,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 7 346,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 101 228,00 Ft

A legnépszerűbb légitársaságok