Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Oroszország

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

A Bravofly a vezető olasz kereső fapados járatokhoz, amely 100%-ban olasz technológiára épül. Keressen fapados járatokat Oroszország reptereire - meg fog lepődni, hányféle lehetőséget találunk Önnek.

Ha repülőjáratot keres Oroszország repülőtereire, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot.

Térjen vissza újra és újra a Bravofly honlapjára, és szervezze utazásait teljesen biztonságos rendszerünkben, a saját igényei szerint. Ha a Bravofly-on keresztül foglal repülőjegyet, a NoProblem biztosítást is kérje ki hozzá - hogy még gondtalanabban utazhasson.

Ha elindította a keresést, tekintse át Önnek összeállított repülőjegy-ajánlatainkat Oroszország reptereire. Fedezze fel kedvére az összes repülőjegy-ajánlatot Oroszország reptereire.

Bízunk benne, hogy hamar talált megfelelő repülőjegyet Oroszország kívánt repterére. Időzzön még el egy keveset a Bravofly honlapján, és töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat és valamelyik útikalauzunkat - mindegyik teljesen ingyenes, és hasznos eszköz lesz az utazásaihoz.


Járatok országonként

Repülőjáratok Oroszország legnagyobb városaiba

A vida en Oroszország költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 264,00 Ft
Kávé tejjel 545,00 Ft
McDonald's menüje 1 340,00 Ft
Víz (0,33 liter) 139,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 8 039,00 Ft
Jegyek továbbítása 112,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 446,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 11 471,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 19 378,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 145 794,00 Ft