Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Svájc

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ha újabb lehetőségeket szeretne felfedezni, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Svájc reptereire - az ajánlatokat az Ön keresési szempontjainak kiterjesztésével állítottuk össze.

Bízunk benne, hogy hamar talált megfelelő repülőjegyet Svájc kívánt repterére. Időzzön még el egy keveset a Bravofly honlapján, és töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat és valamelyik útikalauzunkat - mindegyik teljesen ingyenes, és hasznos eszköz lesz az utazásaihoz.

A Bravofly eszközeivel mindig abban a tudatban szervezheti az utazásait, hogy a világutazás szakértőinek kezébe adta a feladatot.

Ennél nem is lehetne könnyebb a járatkeresés Svájc reptereire: csak töltse ki a kereső üres mezőit, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő járatot Svájc reptereire.

Üdvözöljük a Bravofly keresőjében fapados járatokhoz. Keresőnk hatékony eszköz, amellyel európai és Európán kívüli úti céljaihoz egyaránt megtalálhatja az összes fapados járatot.


Járatok országonként

Repülőjáratok Svájc legnagyobb városaiba

Repülőjegy Svájc

A vida en Svájc költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 545,00 Ft
Kávé tejjel 1 383,00 Ft
McDonald's menüje 3 947,00 Ft
Víz (0,33 liter) 1 013,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 23 687,00 Ft
Jegyek továbbítása 1 033,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 2 066,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 14 893,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 32 353,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 1 609 661,00 Ft