Segítségre van szüksége?
Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Szingapúr

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ha azért érkezett fapados járatokhoz tervezett keresőnkbe, mert Szingapúr az úti célja, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fapados járatot.

Az igényeinek megfelelő járat keresése nagyon egyszerű: ha kitöltötte az üres mezőket, indítsa el a keresést, a Bravofly pedig megkeresi a keresési szempontoknak legjobban megfelelő járatokat.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Szingapúr reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Szingapúr valamely repterére, töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat. Így mindig a keze ügyében lesz a Bravofly keresőtechnológiája a fapados járatok kereséséhez.

A Bravofly segít önállóan megszervezni utazásait. Ha pedig valami véletlenül nem a tervek szerint sikerül, ügyfélszolgálatunk mindig válaszol a kéréseire.


Járatok országonként

Repülőjáratok Szingapúr legnagyobb városaiba

Repülőjegy Szingapúr

A vida en Szingapúr költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 1 109,00 Ft
Kávé tejjel 1 142,00 Ft
McDonald's menüje 1 716,00 Ft
Víz (0,33 liter) 294,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 23 585,00 Ft
Jegyek továbbítása 366,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 756,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 11 349,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 19 932,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 874 272,00 Ft