Shield with stars icon

Foglaljon nyugodtan! - Számos rugalmas utazási lehetőséggel rendelkezünk arra az esetre, ha a foglalás után mégis módosítania kellene a terveit.

Repülőjegy Zambia

Covid-19 járvány – legfrissebb információ. - Információ a visszatérítésről és a lemondásokról. Módosítsa foglalását saját ügyfélfiókjában. Olvassa el a legfrissebb utazási korlátozásokat.

Ha ki szeretné terjeszteni a keresést, nézze meg repülőjegy-ajánlatainkat Zambia reptereire a kereső alatt. Örülünk, ha próbára tesz bennünket.

Ha megvásárolta repülőjegyeit Zambia valamely repterére, töltse le ingyenes okostelefon-alkalmazásunkat. Így mindig a keze ügyében lesz a Bravofly keresőtechnológiája a fapados járatok kereséséhez.

Az igényeinek megfelelő járat keresése nagyon egyszerű: ha kitöltötte az üres mezőket, indítsa el a keresést, a Bravofly pedig megkeresi a keresési szempontoknak legjobban megfelelő járatokat.

A Bravofly segít önállóan megszervezni utazásait. Ha pedig valami véletlenül nem a tervek szerint sikerül, ügyfélszolgálatunk mindig válaszol a kéréseire.

Ha azért érkezett fapados járatokhoz tervezett keresőnkbe, mert Zambia az úti célja, töltse ki a kereső űrlapját, indítsa el a keresést, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő fapados járatot.


Járatok országonként

Repülőjáratok Zambia legnagyobb városaiba

Repülőjegy Zambia

A vida en Zambia költségei

Ételek és italok Átlagos árak
Sör (0,5 liter) 172,00 Ft
Kávé tejjel 578,00 Ft
McDonald's menüje 967,00 Ft
Víz (0,33 liter) 102,00 Ft
Szállítás Átlagos árak
Havi előfizetés 6 828,00 Ft
Jegyek továbbítása 135,00 Ft
Taxi indulási ár (normál ár) 455,00 Ft
Ruházat Átlagos árak
1 nyári ruha egy franchise üzletben (Zara, H&M, ...) 4 759,00 Ft
1 farmer pár (Levi 501 vagy hasonló) 5 554,00 Ft
Bérek Átlagos árak
Átlagos havi fizetés (nettó) 190 707,00 Ft

A legnépszerűbb légitársaságok